• Αναζήτηση

Λάνθιμος: Viral στο ίντερνετ τα βίντεο κλιπ του σκηνοθέτη που θυμούνται οι Έλληνες – «Όταν με ρωτάνε αν έχω δει Λάνθιμο»

Ο Γιώργος Λάνθιμος είναι πλέον ένας από τους αναγνωρισμένους σκηνοθέτες παγκοσμίως, με την ταινία του «Poor Things» να έχει πρωταγωνιστήσει στις Χρυσές Σφαίρες.

Ο θρίαμβος του φιλμ που σκηνοθέτησε, έκανε το όνομά του trend στο ελληνικό ίντερνετ, που έχει τη συνήθεια να «σκαλίζει» το παρελθόν πολλών προσώπων της επικαιρότητας.

Ο Γιώργος Λάνθιμος πριν κατακτήσει το Χόλιγουντ, είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία σε μερικά δημοφιλή ελληνικά τραγούδι. Ένα από αυτά, είναι οι «Δέκα Εντολές» της Δέσποινας Βανδή, η οποία μάλιστα, αναδημοσίευσε μια σχετική ανάρτηση.

Μέσω Instagram stories ανέβασε την ανάρτηση ενός δημοφιλούς λογαριασμού στο Instagram, με απόσπασμα από το βίντεο κλιπ της. «Όταν με ρωτάνε αν έχω δει Λάνθιμο» γράφει στη λεζάντα.

Δείτε το κλιπ και το story της Βανδή

vandi38309

Το παραπάνω, έχει γίνει trend και στο Twitter. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θυμήθηκαν το βίντεο κλιπ, το οποίο είχε σκηνοθετήσει ο Γιώργος Λάνθιμος για τον Σάκη Ρουβά και το «Θέλεις ή δεν θέλεις».

Ροή Ειδήσεων