• Αναζήτηση

Λατινοπούλου: «Θα καταργήσουμε τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών»

«Στο ψηφοδέλτιό μας δεν έχουμε celebrities, αθλητές και δημοσιογράφους που εξαργυρώνουν τη δημοφιλία τους» τόνισε η Αφροδίτη Λατινοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο Κώστα Μαρλάση.

Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής με αφορμή τις επερχόμενες ευρωεκλογές εξέφρασε την άποψή της για την woke ατζέντα όσο και για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ειδικότερα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου υπογράμμισε πως «η woke ατζέντα, αυτή η παράνοια, έχει μπει σε όλους τους τομείς. Το βλέπουμε από τους κινηματογράφους, τις ταινίες, τα βιβλία και τα παραμύθια μέχρι και στα σχολεία. Διδάσκουν για αυτή την ατζέντα ότι δεν υπάρχουν δυο φύλα, αυτά τα οποία δηλαδή λέει η επιστήμη και η λογική, ο άνδρας και η γυναίκα, ακόμα και μέσα στα σχολεία. Ακόμα και σε ανήλικα παιδιά και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ επικίνδυνο. Είναι ο άνδρας και η γυναίκα, όπως είναι ο πατέρας και η μητέρα. Αυτές οι δυο ιερές λέξεις που πρέπει κάθε παιδί να μπορεί να τις πει. Πρέπει να βοηθήσουμε τα παιδιά να μην μπουν σε μια τέτοια κατάσταση, να τα προφυλάξουμε από όλη αυτή την παράνοια και τον φασισμό».

«Θα καταργήσουμε τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών»

«Λέμε ένα μεγάλο όχι σε αυτόν τον τραγικό νόμο (σ.σ. για τα ομόφυλα ζευγάρια), τον οποίο φυσικά και θα καταργήσουμε όταν μας δοθεί η δυνατότητα. Εμείς τους ομοφυλόφιλους και τους σεβόμαστε και έχω προσωπικά πολλούς φίλους και εννοείται πως δεν έχει καμία σχέση η πλειοψηφία τους με την ηγεσία αυτού του κινήματος, αυτής της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Πιστέψτε με, είναι πάρα πολύ αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι γιατί τους φέρνουν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Έχουν παλέψει χρόνια για να έχουν τον κύκλο τους, να έχουν την αποδοχή, αλλά δυστυχώς με όλα αυτά που γίνονται από συγκεκριμένα άτομα και μια συγκεκριμένη κοινότητα, μια μειοψηφία της μειοψηφίας, έρχονται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και τους ζητώ πολλές φορές να βγουν και να μιλήσουν δημόσια αλλά φοβούνται» ανέφερε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Ροή Ειδήσεων