• Αναζήτηση

Μάγειρες & Ζαχαροπλάστες έγιναν οι Έλληνες εν μέσω καραντίνας – Φτιάχνουν ψωμί, κρέπες, βάφλες (video)

Η εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας έχει αλλάξει καταλυτικά την καθημερινότητα των Ελλήνων καταναλωτών. Σύμφωνα με τα ευρήματα πρόσφατης έρευνας της Nielsen, το 46% των Ελλήνων δήλωσαν ότι λόγω της πανδημίας μαγειρεύουν και παρασκευάζουν αρτοποιήματα όπως ψωμί στο σπίτι. Αυτό αποτυπώνεται και στα εντυπωσιακά ποσοστά ζήτησης που έχουν το αλεύρι, τα αυγά καθώς και η μαργαρίνη.

Ροή Ειδήσεων