• Αναζήτηση

Μέγαρα: Στο νοσοκομείο και τα τρία αδέλφια του 4χρονου – Με κάταγμα στο χέρι το ένα από αυτά

Στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύονται και τα 3 αδέλφια του 4χρονου από τα Μέγαρα, του παιδιού που νοσηλεύεται σε κώμα στη ΜΕΘ μετά την άγρια κακοποίηση που δέχθηκε από τον σύντροφο της μητέρας του.

Μετά από εντολή του εισαγγελέα ανηλίκων Αθηνών, τα αδέρφια του 4χρονου από τα Μέγαρα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, καθώς πραγματοποιείται έρευνα από τις δικαστικές Αρχές, μετά την άγρια κακοποίηση που δέχθηκε το παιδί και νοσηλεύεται και αυτό στο ίδιο νοσοκομείο.

Τα παιδιά διακομίστηκαν σήμερα (11.1.2024) το πρωί στο νοσοκομείο τα 3 αδέρφια του, ηλικιών 11, 10 και 8 ετών. Ο 8χρονος είχε κάταγμα στο χέρι και χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο για την αποκατάστασή του.

Τα μικρά αγόρια νοσηλεύονται στο ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου σε σταθερή κατάσταση και αναμένεται η εξέτασή τους για μεταδοτικά νοσήματα, η ιατροδικαστική εξέτασή του αλλά και η εκτίμηση της ψυχικής τους υγείας από παιδοψυχολόγο, σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία.

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου:

«Σε συνέχεια του από 11/1/24, ενημερωτικού υπηρεσίας μας, γνωρίζεται συμπληρωματικά:

Κατόπιν αυτεπάγγελτης άστυν προδικαστικής έρευνας και προφορικής παραγγελίας εισαγγελέα ανηλίκων Αθηνών, πραγματοποιήθηκε διακομιδή (11/1/24, 05:00 hrs) και εν συνεχεία εισαγωγή, των τριών (3) ανηλίκων αδελφών του (4χρονου) παθόντος, ήτοι:

  • Ανήλικος, (11) ετών
  • Ανήλικος, (10) ετών
  • Ανήλικός, (8) ετών

Ο τρίτος εξ αυτών διεγνώσθη με κάταγμα δε άνω άκρου και αντιμετωπίστηκε χειρουργικά

  • Νοσηλεύονται στο ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου, συνοδευόμενοι από τη μητέρα τους
  • Κατάσταση υγείας: Σταθερή
  • Περαιτέρω ιατρικές ενέργειες: Εξέταση περί μεταδοτικών νοσημάτων / παιδοψυχιατρική εκτίμηση / ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα και με εισαγγελική παραγγελία».

Ροή Ειδήσεων