• Αναζήτηση

Μέριμνα για τη ψυχική υγεία μετά την covid εποχή – Εκδήλωση της Περιφέρειας στην Τρίπολη (video)

Την Μεγάλη Τετάρτη στην πλατεία Πετρινού βρέθηκε τμήμα της γενικής διεύθυνσης δημόσιας υγείας και κοινωνικής μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για να ενημερώσει τους πολίτες για τη ψυχική υγεία και ευεξία κατά τη διάρκεια της πανδημίας υπό την αιγίδα της περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια με τα τρία τηλέφωνα των  γραμμών υποστήριξης στις οποίες μπορεί να απευθυνθεί ο κάθε πολίτης ενώ στην δράση αυτή παραβρέθηκε και ο περιφερειάρχης κ.Νίκας.

Ο κ.Νίκας ευχαρίστησε τον ιατρό δημόσιας υγείας και διευθυντής ΕΣΥ, γενικός διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιατρών Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ κ. Βασίλειος Διαμαντόπουλος, κ.Καμαρινόπουλο καθώς και όλα τα στελέχη της ομάδας για τον αγώνα που κάνουν εναντίον της πανδημίας.

Ενημερώνοντας σήμερα εδώ στην πλατεία Πετρινού για ζητήματα που συνδέονται με την πανδημία, το covid και τα προβλήματα που υπάρχουν σε αυτούς που γιατρεύονται δεν γιατρεύονται ολοσχερώς, ψυχικά προβλήματα και όλα τα σχετικά.

Ο κ.Διαμαντόπουλος ιατρός δημόσιας υγείας και διευθυντής ΕΣΥ, γενικός διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιατρών Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ δήλωσε ότι η δομή βρίσκεται δίπλα στους πολίτες για να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν την μετά τον covid εποχή, που φέρει μαζί της πολλά ψυχικά, οικονομικά, εργασιακά αλλά και ιατρικά προβλήματα.

Έπειτα ανέφερε ότι είναι λίγα τα τηλεφωνήματα που έχει δεχτεί η δομή αλλά ελπίζει μέσα από τη σημερινή δράση να το γνωρίσει ο κόσμος σε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Όσον αφορά τη γραμμή συμβουλευτικής υποστήριξης υπάρχουν τρεις γραμμές, στις οποίες μπορεί ο κάθε πολίτης που έχει ανάγκη να καλέσει.

Είναι τα τηλέφωνα: 2713610218, 2713610203, 2713610217 με ωράριο 09:00-14:00.

Ροή Ειδήσεων