• Αναζήτηση

Μεσσήνη: Δεν έχουν τέλος οι πυροβολισμοί μεταξύ Ρομά!

Διπλή έρευνα διεξάγει η Ασφάλεια Καλαμάτας σε συνεργασία με το αστυνομικό τμήμα Μεσσήνης για δυο αλλεπάλληλα περιστατικά πυροβολισμών μεταξύ οικογενειών Ρομά, που συνέβησαν μέσα σε μια ώρα το μεσημέρι της Πέμπτης χωρίς να σημειωθούν τραυματισμοί και εξετάζεται αν συνδέονται.

 

Σύμφωνα με το protothema.gr, στο πρώτο από αυτά, ένα φορτηγάκι με Ρομά στην καρότσα σταμάτησε πάνω στο γεφυράκι της 7ης επαρχιακής οδού, έξω από την κοινότητα Τρίοδο της Μεσσήνης και ένας από τους επιβαίνοντες άρχισε να πυροβολεί προς τις κατοικίες των ομοφύλων τους, οι οποίοι φέρονται να ανταπέδωσαν τα πυρά. Στη συνέχεια, οι επιτιθέμενοι εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να εντοπίσουν τα σπίτια που έγιναν στόχοι και τους ενοίκους που απάντησαν στους πυροβολισμούς.

 

Και ενώ η έρευνα βρισκόταν σε εξέλιξη, συνέβη το δεύτερο περιστατικό σε αγροτικό δρόμο στην Πιλαλίστρα του Δήμου Μεσσήνης, όπου κινούνταν με το αυτοκίνητό τους τρία μέλη μιας οικογένειας Ρομά, ένας 23χρονος, μία 19χρονη και ένας 15χρονος. Όπως κατήγγειλαν, τους έκλεισε το δρόμο ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις ομόφυλοί τους, ένας 30χρονος, ένας 19χρονος, ένας 37χρονος και ένας 35χρονος, ένας από τους οποίους άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους χωρίς να τραυματιστεί κάποιος. Αμέσως μετά, οι δράστες εξαφανίστηκαν και αναζητούνται, καθώς τα στοιχεία τους είναι γνωστά στις αρχές.

Ροή Ειδήσεων