• Αναζήτηση

Μετά-γιορτινό μάζεμα σπιτιού στο πι και φι!

Επαναχρησιμοποιήστε τα περιτυλίγματα

Τα περιτυλίγματα που έμειναν/σκίστηκαν από το unboxing δώρων μπορούν εύκολα να ανακυκλωθούν και να χρησιμοποιηθούν για να τυλίξετε μπάλες, διακοσμητικά και λοιπά εύθραυστα στολίδια που κόσμησαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Προλάβετε τα… χειρότερα

Όλοι έχουμε «αγαπημένα στολίδια» που φέρνουν στο νου αναμνήσεις. Προλάβετε τα χειρότερα και τοποθετήστε πετσέτες ή κουβέρτες στη βάση του δέντρου όταν το… γδύνετε από τα στολίδια του για να αποφύγετε τα εγκεφαλικά. Ιδιαίτερα αν έχετε και τα παιδιά να σας βοηθούν στο ξε-στόλισμα.

«Μπλεγμένη» υπόθεση

Λαμπιόνια, μια πολύ… μπερδεμένη ιστορία. Για να αποφύγετε το ενδεχόμενο να φτιάξετε για ακόμα μια χρονιά έναν γόρδιο δεσμό, βοηθήστε εαυτόν όταν ξεστολίζετε τα φωτάκια και τυλίξτε την άκρη στον καρπό σας. Μόλις φτιάξετε την κουλούρα, βγάλτε το χέρι σας προσεκτικά από το κέντρο της και δέστε την με ένα σπάγκο ώστε να διατηρηθεί στρογγυλή. Μετά βάλτε την σε μια σακούλα για ψώνια και κάντε το ίδιο για με τα υπόλοιπα λαμπιόνια στο σπίτι ώστε να μην μπερδεύονται μεταξύ τους.

Στέγνωμα… δέντρου

Πριν αφαιρέσετε το (αληθινό) χριστουγεννιάτικο δέντρο από τη βάση του, χρησιμοποιήστε μια μεγάλη σύριγγα για να αφαιρέσετε τυχόν νερό που έχει μείνει. Έτσι θα προλάβετε τυχόν λεκέδες ή λάσπη στα χαλιά που με τόσο κόπο καθαρίσατε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:in2life.gr

Ροή Ειδήσεων