• Αναζήτηση

Μηνιαία σύσκεψη για ΕΣΠΑ και συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα

Η πορεία έργων και μελετών του Δήμου Καλαμάτας και των δημοτικών επιχειρήσεων, καθώς και ο προγραμματισμός για το επόμενο διάστημα, αποτελέσαν αντικείμενο της μηνιαίας σύσκεψης υπό τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020.

Στη διάρκεια της πολύωρης σύσκεψης, στην οποία συμμετείχαν Αντιδήμαρχοι, η Γενική Γραμματέας, Διευθυντές και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου, υπήρξε αναλυτική αναφορά στην πορεία των έργων που εκτελούνται ή πρόκειται σύντομα να υλοποιηθούν. Ιδιαίτερη αναφορά υπήρξε για μελέτες που επικαιροποιούνται, είναι υπό εκπόνηση ή έχουν ολοκληρωθεί κι αναμένουν χρηματοδότηση και σχετίζονται τόσο με προγράμματα του ΕΣΠΑ όσο και με άλλα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Ο Δήμαρχος στο πλαίσιο της σύσκεψης ενημέρωσε ότι εντός του μήνα σημαντικά έργα θα υπογραφούν για το Δήμο, παρουσία κυβερνητικών στελεχών. Έδωσε συγκεκριμένες κατευθύνσεις και οδηγίες, ενόψει προγραμμάτων που ενεργοποιούνται, ενώ ζήτησε την ολοκλήρωση μελετών προκειμένου στη συνέχεια να διεκδικηθεί η χρηματοδότηση των έργων, είτε κεντρικά είτε μέσω της Περιφέρειας, με την οποία υπάρχει αγαστή συνεργασία.

Ροή Ειδήσεων