• Αναζήτηση

Μητσοτάκης: Μπορούμε να πετύχουμε την επενδυτική βαθμίδα εντός 2023 -Κατηγορηματικά δεν ιδιωτικοποιείται το νερό

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση μόνο με την πρωθυπουργό της Ιταλίας Τζιόρτζια Μελόνι, καθώς  Η τριμερής η προγραμματισμένη τριμερής δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω κωλύματος του πρωθυπουργού της Πορταγαλίας Αντόνιο Κόστα.

 

Τι είπαν με τη Μελόνι
Κάλεσα την Ιταλίδα πρωθυπουργό να επισκεφθεί την Αθήνα πριν τις εκλογές. Το αποδέχθηκε με χαρά και στα πλαίσια αυτής της συζήτησης θα εξειδικεύσουμε τις κοινές μας θέσεις για την οικονομία, να συζητήσουμε το μεταναστευτικό, μιας και η Ιταλία είναι θύμα των διακινητών και θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τον τροπο που η ιταλική κυβέρνηση θα μπορέσει να στηρίξει με πιο ενεργό τρόπο την επανεκκίνηση των ελληνικών σιδηροδρόμων. Η Τραινοσε έχει πωληθεί το 2016 στους ιταλούς, έχουμε τώρα την ευκαιρία να χαράξουμε έναν νέο δρόμο να επενδύσει η Ιταλία σε πιο αξιόπιστα τρένα και στην ασφάλειά τους.

Ποιες οι προϋποθέσεις κυβερνητικών συνεργασιών μετά τις δηλώσεις Ανδρουλάκη
Να ρωτήσετε τον κ. Ανδρουλάκη τι εννοούσε Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση για να κάνει το άλμα στο μέλλον. Για αυτό αγωνίζομαι και διεκδικώ την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού.

Ν/σ για το νερό
Σας λέω κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει θέμα ιδιωτικοποίησης του νερού. Αναρωτιέμαι αν θα πορευόμαστε σε ένα περιβαλλον με fake news. Εχουμε εξηγήσει για το νερό ότι δεν εχει να κάνει τιποτα με ιδιωτικοποισηη του νερού κάτι το οποίο εξαρχής απορρίπτω. Ρωτήστε αυτούς που αναπαράγουν fake news που ρητά διαψεύδω τι θα κάνουν εκείνοι.

 

Ροή Ειδήσεων