• Αναζήτηση

Μητσοτάκης σε περιφερειάρχες: Ενεργοποιείται δημόσια πλατφόρμα για τα έργα στις Περιφέρειες -Αντίπαλοί μας τα προβλήματα

Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου έχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τους Περιφερειάρχες της χώρας.

Ο πρωθυπουργός στην εισαγωγική του τοποθέτηση τόνισε «προχωράμε στην αναπτυξιακή μας στρατηγική για όλη τη χώρα. Μαζί θα προχωρήσουμε στην εκτέλεση όλων των έργων της Περιφέρειας. Προχωράμε στην μείωση των περιφερειακών ανισοτήτων.
Θα ενεργοποιήσουμε τις επόμενες εβδομάδες, μία δημόσια πλατφόρμα που θα είναι προσβάσιμη σε κάθε πολίτη, όπου θα παρέχεται μία πιο λεπτομερής ενημέρωση για τα έργα τα οποία ολοκληρώνονται, υλοποιούνται και σχεδιάζονται σε κάθε περιφέρεια».

«Είναι ευκαιρία να δημιουργήσουμε μία συνεκτική περιφερειακή πολιτική. Δεν θέλουμε να πάει ούτε ένα ευρώ χαμένο». Η πόρτα μου είναι ανοιχτή για όλους και θέλω να κρατήσουμε αυτό το επίπεδο της ουσιαστικής συνεργασίας.
Να κρατήσουμε αυτό το επίπεδο ουσιαστικής συνεργασίας. Εχω ζητήσει να βρισκόμαστε 2 φορές το χρόνο και κάθε 6μηνο να αξιολογούμε τη δουλειά που έχει γίνει. Αντίπαλοι μας είναι τα προβλήματα και πρώτα και πάνω από όλα προέχει η καλή συνεργασία».

 

 

Ροή Ειδήσεων