• Αναζήτηση

Μόνιμη κάτοικος Καλαμάτας η Γωγώ από το «Καφέ της Χαράς»

Την γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της νεαρής Γωγώς στο «Καφέ της Χαράς», τα χρόνια όμως πέρασαν και η Ελένη Λιάσκα πρόλαβε να κάνει μέσα σε μία εξαετία δυο τεράστια νέα ξεκινήματα στη ζωή της.

 

«Ζω πλέον μόνιμα στη Μόσχα, στη Ρωσία, τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Είμαι παντρεμένη εδώ. Ο άντρας μου είναι Ρώσος και ονομάζεται Σεργκέι. Γνωριστήκαμε στη Ρόδο και είναι ο έρωτας της ζωής μου. Θέλουμε να κάνουμε οικογένεια μαζί», είχε αποκαλύψει η Ελένη Λιάσκα σε συνέντευξή της στην Espresso το 2018. Από τότε όμως άλλαξαν πολλά.

Η Ελένη Λιάσκα δε μένει πια στη Μόσχα και δεν είναι πλέον παντρεμένη με τον Ρώσο μαθηματικό. Όπως αποκάλυψε η ίδια χώρισε από τον Σεργκέι, τον Ρώσο σύζυγό της, και πλέον ασχολείται με την υποκριτική ξανά. Παράλληλα ασχολείται επαγγελματικά και με το make up art και ερασιτεχνικά με το… μπουζούκι.

Χώρισε, έφυγε από τη Ρωσία και ζει μόνιμα στην Καλαμάτα: Η νέα ζωή και η νέα εικόνα της «Γωγώς» του «Καφέ της Χαράς» (Pics & Vid)

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό στη Μεσσηνία, η 39χρονη Ελένη δήλωσε ότι πλέον έχει γυρίσει στην Ελλάδα και μένει μόνιμα στην Καλαμάτα.

 Πηγή: dailymedia.gr

Ροή Ειδήσεων