• Αναζήτηση

Μόνο μία φορά ερωτευόμαστε δυνατά

Άλλοι τον θεωρούν συναίσθημα καταλυτικό, που τα ισοπεδώνει όλα στο πέρασμα του, άλλοι διακρίνουν την ικανότητά του ν’ αλλάζει μορφές κι άλλοι αρνούνται να ορίσουν τα ποιοτικά και ποσοτικά του όρια· τον παρουσιάζουν σαν μια έννοια αφηρημένη, συναίσθημα που απλά σε παρασύρει. Σίγουρα, όμως, όλοι αναγνωρίζουμε τη μαγεία και τη δύναμη που τον χαρακτηρίζει.

Σωστά καταλάβατε, το θέμα που θα μας απασχολήσει, είναι ο έpωτας. Σας ρωτήσαμε πόσες φορές έχετε ερωτευτεί δυνατά ως τώρα. Πόσες φορές παραλύσατε στα χέρια του έpωτα; Ποικίλες οι απαντήσεις και θα τις αναλύσουμε με τη σειρά της δικής σας προτίμησης.

Η επικρατέστερη απάντηση των αναγνωστών, σε ποσοστό 55%, ήταν πως μία και μόνο φορά έχουν ερωτευτεί ως τώρα. Μία φορά γνώρισαν τον άνθρωπο που τους σαγήνευσε κι ήταν ο λόγος για να βιώσουν αυτό το μοναδικό συναίσθημα. Είναι όλοι εκείνοι που πιστεύουν ότι την ένταση και την ψυχοσωματική επίδραση του έpωτα δεν τη βρίσκεις συχνά, δε συναντάς εύκολα ανθρώπους να σου ασκούν τέτοια επιρροή. Μάλλον υποτάχθηκαν μία φορά στον έpωτα, ένιωσαν το μούδιασμα του στο κορμί τους και την πλήρη αποδιοργάνωση της ζωής τους εξαιτίας του. Από τότε δεν ξαναβίωσαν κάτι αντίστοιχο.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: newside.gr

Ροή Ειδήσεων