• Αναζήτηση

Μπακογιάννη: Ο Σαμαράς κατέθεσε την προσωπική του πικρία, ότι δεν τον παίζουνε

Την κοινή παρέμβαση των Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή σε εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη

Αρχικά, κατά την παρουσία της στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» ανέφερε πώς της έκανε εντύπωση η παρουσία της κυρίας Βασιλικής Θάνου «που χειροκροτούσε με ενθουσιασμό τον κύριο Σαμαρά», ενώ για τις ομιλίες των δύο πρώην πρωθυπουργών είπε:

«Ήταν δύο τελείως διαφορετικοί λόγοι. O Κώστας Καραμανλής έκανε μια ανάλυση για την Ευρώπη και τα εθνικά θέματα, πράγματα για τα οποία συμφωνούμε όλοι. Ο κ. Σαμαράς κατέθεσε την προσωπική του πικρία , το ότι δεν τον παίζουνε, αυτό ήταν το μήνυμα που κατάλαβα εγώ από την ομιλία του».

Ντόρα Μπακογιάννη για Αντώνη Σαμαρά: Τώρα θεωρεί ότι είναι το μομέντουμ για να καταθέσει τις απόψεις του
Αναφορικά με τη χρονική περίοδο που επέλεξε ο Αντώνης Σαμαρά να πει κάποια πράγματα, την ώρα που η ΝΔ διανύει τον 5ο χρόνο διακυβέρνησης της χώρας, η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε την εκτίμησή της, σημειώνοντας τα παρακάτω:

«Θα ήθελε ενδεχομένως να κάνει την κριτική του μετά το 41% στις εθνικές εκλογές, αλλά τότε δεν μπορούσε να την κάνει. Τώρα -αναμφισβήτητα επειδή το πολιτικό σύστημα χτυπήθηκε στις ευρωεκλογές και υπάρχει μεγάλη αναταραχή στα άλλα δύο κόμματα -θεωρεί ότι είναι το μομέντουμ στο οποίο μπορεί να προχωρήσει και εκείνος στην κατάθεση των δικών του απόψεων. Με γεια του με χαρά του, δεν πειράζει».

 

Τέλος, σε ερώτηση για το αν το κυβερνών κόμμα ακούει τις πιο «δεξιές αγωνίες» της κοινωνίας και των ψηφοφόρων του δήλωσε: «Υπάρχουν πολλοί λόγοι – από προβλήματα της καθημερινότητας μέχρι καθυστέρηση στον νόμο για τον αιγιαλό – για τους οποίους πολύ άνθρωποι είναι πικραμένοι. Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει φύγει από τις αρχές και τις αξίες της – όπως ο φιλελευθερισμός και η κοινωνική ευαισθησία».

Ροή Ειδήσεων