• Αναζήτηση

Μπιλ Γκέιτς: Η κόρη του εμβολιάστηκε και το ανακοίνωσε με… τρολάρισμα για το «τσιπάκι»

Η κόρη του Μπιλ Γκέιτς έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και το ανακοίνωσε στα social media, τρολάροντας ταυτόχρονα τους οπαδούς των θεωριών συνωμοσίας με «πρωταγωνιστή» τον ιδιοφυή πατέρα της.

Σύμφωνα με τη New York Post, η 24χρονη Τζένιφερ Γκέιτς σπουδάζει ιατρική στην πανεπιστημιακή σχολή Icahn School of Medicine του Mount Sinai, και είναι στο δεύτερο έτος των σπουδών της. Στην ανάρτηση που έκανε, η νεαρή κοπέλα, που ονειρεύεται να γίνει γιατρός, εξέφρασε ευγνωμοσύνη που της δόθηκε η δυνατότητα να κάνει το εμβόλιο, ευχαριστώντας θερμά τους επιστήμονες και το ιατρικό προσωπικό που μάχονται στην πρώτη γραμμή κατά του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει το protothema, η νεαρή κοπέλα ωστόσο δεν παρέλειψε να κάνει και λίγη καζούρα σε όσους πιστεύουν τρελές θεωρίες γύρω από το εμβόλιο, όπως π.χ. ότι περιέχει κάποιου είδους «τσιπάκι» που έχει φτιάξει ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft για να «μπαίνει στο μυαλό τους» και να παρακολουθεί τις κινήσεις τους. Έτσι, ενημέρωσε τους followers της ότι, προς μεγάλη της λύπη, αυτό δεν συνέβη στην περίπτωσή της…

Ροή Ειδήσεων