• Αναζήτηση

Νάντια Γιαννακοπούλου κατά Ακρίτα: «Χυδαίο και δυσώδες να εμπλέκουμε οικογένειες σε πολιτική αντιπαράθεση»

Η Νάντια Γιαννακοπούλου χαρακτήρισε «χυδαίο» και «δυσώδες» να εμπλέκονται σε πολιτική αντιπαράθεση μέλη οικογενειών, με αφορμή την υπόθεση Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Έλενας Ακρίτα.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έγραψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της συζύγου του πρωθυπουργού και έκανε έντονη κριτική στην Έλενα Ακρίτα.

«Πολιτικά οφείλουμε να κάνουμε πολύ σκληρή αντιπολίτευση και στα πλαίσια της πολιτικής (ευπρέπειας) μπορούν να ειπωθούν τα πάντα. Οταν όμως εμπλέκεις με δυσώδη τρόπο την οικογένεια του οποιουδήποτε πολιτικού, θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο χυδαίο υπάρχει. Είναι τραγικό, καταδικαστέο και, ξέρετε, μπορούμε να ασκήσουμε στον κ. Μητσοτάκη σκληρή κριτική για πολιτικά ζητήματα, όμως αυτό σταματά στα όρια της πολιτικής και στο πρόσωπο κάθε πολιτικού» είπε, αρχικά, η κυρία Γιαννακοπούλου.

«Δεν μπορούμε να βάζουμε σε αυτό το πλαίσιο ούτε μία λασπολογία στην οικογένεια και τα παιδιά του κάθε πολιτικού. Και, φυσικά, και της κυρίας Γκραμπόφσκι, που, ναι, έχει χτυπηθεί πολύ. Αλλά, φυσικά, και οποιαδήποτε άλλη γυναίκα ή άνδρα σύζυγο πολιτικού. Το θεωρώ χυδαίο και απαράδεκτο» πρόσθεσε, μιλώντας στο One.

Καταλήγοντας για την υπόθεση, η Νάντια Γιαννακοπούλου ανέφερε πως και στην ίδια έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, αλλά σε διαφορετικά πλαίσια και επίπεδα.

 

«Το θέμα είναι να μιλήσουμε σκληρά στο πλαίσιο της πολιτικής και όχι για ζητήματα που αφορούν μέλη οικογενειών. Το θεωρώ απαράδεκτο και το καταδικάζω» επανέλαβε η Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία μίλησε και για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, αλλά και για το πώς αφουγκράζεται τον κόσμο στη δυτική Αθήνα (όπου πολιτεύεται) μετά την πρόταση δυσπιστίας που κατατέθηκε από το ΠΑΣΟΚ.

Ροή Ειδήσεων