• Αναζήτηση

Ναύπλιο: Ας «δικάσουν» τον δήμαρχο Κωστούρο οι πολίτες – Ο Αλ. Κούγιας δικηγόρος του δημάρχου

Ο νυν δήμαρχος Ναυπλίου που όπως παραδέχτηκε ήταν εκείνος που πετούσε από σκουπίδια μέχρι περιττώματα ζώων στο σπίτι πολιτικού του αντιπάλου κατεβαίνει υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές.

Άλλοτε απ’ το παράθυρο του συνοδηγού, από τα πίσω καθίσματα, από τη θέση του οδηγού, μέρες και νύχτες να βάζει όπισθεν όποτε σταματούσε λίγο πιο κάτω για να επιστρέψει στη θέση που ήθελε.

Μια κάμερα στις φυλλωσιές των δέντρων και άλλη μία κοντά στην είσοδο αποκαλύπτουν την αλήθεια και αναγκάζουν τον δήμαρχο της πόλης να τοποθετηθεί.

«Ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης. Προχωρώ μπροστά, με τα λάθη και τις παραλείψεις μου, τώρα ακόμα πιο δυνατά».

Ο κύριος Κωστούρος υποστηρίζει ότι έφτασε στα όριά του, από συκοφαντίες και ύβρεις του νυν συνυποψηφίου του για τη δημαρχία. Κάτι που ο τελευταίος διαψεύδει.

Απ ότι φαίνεται τη λύση καλούνται να δώσουν οι πολίτες Ναυπλίου. Από τι στιγμή που ο δήμαρχος Κωστούρος επιμένει στην υποψηφιότητά του θα κριθεί πρώτα από τους πολίτες, στην κάλπη.

Οι διαδοχικές επιθέσεις μέσα από τις κάμερες

Όλα ξεκινούν στις αρχές Ιουνίου. Ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλίου βρίσκει όπως μας λέει στην είσοδο του σπιτιού του, απειλητικά σημειώματα και ένα γκαζάκι.

Οι επιθέσεις συνεχίζονται και ο ίδιος αποφασίζει πριν από περίπου ένα μήνα να τοποθετήσει κάμερες. Οι επιθέσεις από τις 18 Ιουλίου είναι διαδοχικές. Το πρωί μια σακούλα σκουπιδιών από το πίσω παράθυρο και το απόγευμα της ίδιας μέρας ακόμα μία από μπροστά.

Τέσσερις μέρες μετά φαίνεται το αυτοκίνητο να περνάει άλλες 2 φορές, το πρωί για να ρίξει ένα πλαστικό κύπελο με καφέ αλλά και το απόγευμα, λίγο πριν τις 19:00.

Μια μέρα μετά στις 23 Ιουλίου, η επίθεση σημειώνεται το μεσημέρι, όταν από το επίμαχο αυτοκίνητο εκσφενδονίζεται ακόμα και μία γλάστρα.

Ένα 24ωρο αργότερα βλέπουμε τον τρόπο που κατέληξε στην είσοδο μια σακούλα με περιττώματα ζώων και το βράδυ της ίδιας μέρας μια ακόμα σακούλα με σκουπίδια, χωρίς να έχει μαζευτεί η προηγούμενη.

Οι μέρες περνούν κι οι απαράδεκτες επιθέσεις συνεχίζονται. Οι εικόνες πανομοιότυπες τόσο τα μεσημέρια όσο και τα απογεύματα, με τον κύριο Ορφανό να συγκεντρώνει τα πειστήρια χωρίς αρχικά να ενημερώσει κανέναν.

Η παραδοχή της πρωτοφανούς πράξης από τον νυν δήμαρχο προκάλεσε σάλο τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στους κόλπους των social media.

«Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα, να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού», έγραψε ο Δημήτρης Κωστούρος, δήμαρχος Ναυπλίου.

O κύριος Ορφανός έχει καταθέσει στη δικαιοσύνη τα βίντεο και περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ναυπλίου στις αρχές του επόμενου μήνα.

Μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ο νυν δήμαρχος απαγορεύεται να πλησιάζει στα 200 μέτρα από το σπίτι του πολιτικού του αντιπάλου. Με το όλο θέμα να παραμένει στο προσκήνιο και τις εικόνες από τα βίντεο ντοκουμέντα να προκαλούν αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Αλέξης Κούγιας: «Ο κ. Κωστούρος γνώριζε ότι καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας»

«Εναντίον του κ. Κωστούρου ο συνάδελφός μου ( ο κ. Ορφανός ) δεν έχει καταθέσει μήνυση. Από σήμερα έχω συντάξει μία εξώδικη διαμαρτυρία του κ. Κωστούρου με μία πρόσκληση στην οποία προσκαλεί και προκαλεί τον κ. Ορφανό να υποβάλει μήνυση και να προσκομίσει στην Εισαγγελία Ναυπλίου τα βίντεο, γιατί σύμφωνα με τον κ. Κωστούρο αυτά που ισχυρίζεται ο κ. Ορφανός περί απειλητικών σημειωμάτων και περί δοχείων με βενζίνη δεν υπάρχουν».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο κ. Ορφανός είχε προσληφθεί από τον δήμαρχο Ναυπλίου τόσο ως δικηγόρος της οικογένειας όσο και της ανεξάρτητης υπηρεσίας του δήμου που διαχειρίζεται το νερό.

«Ο κ. Ορφανός άρχισε ξαφνικά να κάνει αναρτήσεις με άκρως συκοφαντικό περιεχόμενο σε βάρος του κ. Κωστούρου, παρουσιάζοντας τον ως δωροδοκούμενο. Ο κ. Κωστούρος ενώ γνωρίζει ότι υπάρχουν κάμερες ασφαλείας στο σπίτι του κ. Ορφανού, αποφάσισε να δείξει μία προσωπική αποδοκιμασία. Ο κ. Κωστούρος πηγαίνει εκεί με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, το αυτοκίνητο του δημάρχου, ενώ γνωρίζει ότι καταγράφεται», τόνισε ο κ. Κούγιας.

«Εδώ προσπαθούν να πετύχουν κάτι πιο σοβαρό, μία γελοιοποίηση του ανθρώπου αυτού που λειτουργεί με ένα πιο αυθόρμητο τρόπο που είναι πράγματι κατακριτέος. Ο κ. Κωστούρος για να στηρίξει τον κ. Ορφανό τον είχε προσλάβει ως δικηγόρο του».

Πηγή: megatv.com

Ροή Ειδήσεων