• Αναζήτηση

Ναύπλιο: Κινδύνεψε παιδάκι επειδή το νοσοκομείο έμεινε και πάλι χωρίς γιατρούς! (video)

Ο Κωνσταντίνος Κουβαράς, κάτοικος Ναυπλίου και καταγγέλλων μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ανέφερε την έλλειψη προσωπικού στα τοπικά νοσοκομεία.

Τα παιδιατρικά τμήματα των νοσοκομείων Άργους και Ναυπλίου είναι και πάλι σε αδιέξοδο, κι αυτό γιατί ενώ τον περασμένο Μάρτιο έγινα τρεις προσλήψεις, αυτή την στιγμή υπάρχει από ένας γιατρός στο νοσοκομείου Ναυπλίου και Άργους μέσα στην εβδομάδα.

Να τονιστεί ότι τα σαββατοκύριακα δεν υπάρχει κανένας. Μάλιστα, πρόσφατα το τριήμερο της Πρωτομαγιάς χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Άργους ένα μωράκι 14 μηνών, όπου εκεί δεν υπήρχε γιατρός.

Έτσι οι γονείς αναγκάστηκαν να μεταφέρουν το μωρό τους σε νοσοκομείο της Τρίπολης και οι κάτοικοι ζητούν την επάνδρωση των νοσοκομείων.

Ο Κωνσταντίνος Κουβαράς, κάτοικος Ναυπλίου και καταγγέλλων μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» αναφέρθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στα τοπικά νοσοκομεία.

«Χρειάζεται άμεσα να προσληφθούν τρεις με τέσσερις γιατρούς στο Ναύπλιο, καθώς μιλάμε για περιοχή που υπάρχουν 60 χιλιάδες κάτοικοι και τα τριήμερα ”βυθιζόμαστε μέσα στον κόσμο».

Σε αυτή την καταγγελία ο κ. Σκέρτσος ανέφερε: «Κατά την διάρκεια της πανδημίας κάναμε πάνω από 15 χιλιάδες προσλήψεις. Μιλάμε για ένα σύστημα υγείας που είναι πάρα πολύ ταλαιπωρημένο, έχει κενά σε διάφορες περιοχές. Είμαστε η πρώτη κυβέρνηση που έδωσε ειδικά μισθολογικά κίνητρα και πρόσθετους μισθούς».

 

Ροή Ειδήσεων