• Αναζήτηση

Ναύπλιο: Ο Άδωνις Γεωργιάδης αγνάντεψε το Μπούρτζι – Χωρίς Νίκα αλλά με Καμπόσο στην ΠΕ Αργολίδας

Εντύπωση προκάλεσε η απουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα κατά την επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, στο Ναύπλιο, το πρωί του Σαββάτου 14 Μαΐου, όπου ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δεν παρέλειψε να αγναντέψει τη θέα στο Μπούρτζιαπό το μπαλκόνι του κτηρίου.

 

Από τη συνάντηση έλλειπε και ο έτερος Υπουργός της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας, που και αυτός είχε αφιχθεί στο νομό για να μιλήσει στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), που έλαβε χώρα 13-14 Μαΐου στην Αργολίδα.

Ωστόσο παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης -που ήταν και ο οικοδεσπότης-, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Πελοποννήσου και Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνης και ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Ο Υπουργός συνοδευόταν από τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό και το νέο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ από το Άργος, Τάσο Θωμόπουλο.

Να σημειωθεί πως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας βρισκόταν στην Αργολίδα για τις εργασίες της Γ.Σ. της ΚΕΕΕ, ωστόσο δεν είχε προσκληθεί στην εν λόγω συνάντηση.

Άδωνις Γεωργιάδης Π.Ε. Αργολίδας Ναύπλιο (2)

 

 

πηγή: anagnostis.gr

Ροή Ειδήσεων