• Αναζήτηση

Νέα Δημοκρατία: «Δεν στηρίζουμε κανέναν υποψήφιο Δήμαρχο, εκτός Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πειραιά»

Με τον πλέον επίσημο τρόπο (https://nd.gr/anakoinosi-toy-grafeioy-typoy-tis-neas-dimokratias-apantisi-ston-k-kasselaki), το κόμμα της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο Δήμαρχο ανά τη χώρα, με μοναδικές εξαιρέσεις τις στηρίξεις που έχουν δοθεί για τους Δήμους Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πειραιά.

Αυτή η ανακοίνωση της ΝΔ προέκυψε με αφορμή μία κόντρα μεταξύ του κυβερνόντος κόμματος και του ΣΥΡΙΖΑ, για τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο και το κατά πόσο εκείνο στηρίζεται από τη ΝΔ.

Ο Στεφάνος Κασσελάκης ζήτησε από τη ΝΔ να άρει τη στήριξή της στον Μπέο και η ΝΔ απάντησε ξεκάθαρα ότι δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο Δήμαρχο ανά την Ελλάδα (με εξαιρέσεις μόνο τους τρεις μεγάλους δήμους).

Με τον τρόπο αυτό, η ΝΔ βρήκε την ευκαιρία να αποσαφηνίσει ξεκάθαρα ότι δεν έχει δώσει στήριξη σε κανένα πρόσωπο, κάτι που αφορά φυσικά και τη δική μας περιοχή (τους δήμους της Αρκαδίας).

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ

Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για «αποφόρτιση» ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του. Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος. Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια!

Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών.

Ροή Ειδήσεων