• Αναζήτηση

Νέα καταγγελία | Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας δίπλα στον φύλακα του ΑΤ Χολαργού

Όπως περιγράφει η γυναίκα: «Είμαι 45 ετών, μητέρα δύο παιδιών, με μια καλή δουλειά. Προσέχω τα παιδιά μου και θεωρών πως είμαι πολύ καλή μητέρα. Το περιστατικό μου είναι παρόμοιο με την κοπέλα και θεωρώ πως ζω από τύχη. Έρχεται ο πρώην σύζυγος να επικοινωνήσει με το μικρό παιδί, το οποίο εκείνη την ημέρα ήταν άρρωστο. Έχω τα χαρτιά από το Παίδων που φαίνεται πως το παιδάκι είναι άρρωστο.

Ο πατέρας του λοιπόν είναι πρώην αστυνομικός, έρχεται συνοδεία πάντα με τον πατέρα του, για να έχει την εύνοια. Έρχεται το 100 για να σημειώσει την παραβίαση της δικαστικής αποφάσεως από μεριάς μου -με σκοπό να χάσω την επιμέλεια, την οποία όχι μόνο δεν την έχασα αλλά την κέρδισα και πανηγυρικά- κατεβαίνω για να δείξω τα χαρτιά πως το παιδί είναι άρρωστο και ελαφρά τη καρδία γυρνάει ο πρώην σύζυγος και λέει στον αστυνομικό ‘’συλλάβετε την για παραβίαση’’.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός μου είπε να τον ακολουθήσω. Πηγαίνουμε στο τμήμα, είμαι στο τηλέφωνο και μιλάω με τους δικηγόρους μου για το τι θα γίνει. Ήμασταν στον προαύλιο χώρο και ήταν πολύ εριστικός και είπα να μας χωρίσουν και να με βάλουν σε άλλο χώρο μην γίνει κάτι κακό».

Τότε, όπως επισημαίνει «έρχεται από πίσω ο πρώην πεθερός μου, πρώην αστυνομικός και ο σύζυγος και αρχίζουν να με βαράνε με απίστευτη μανία. Όλα αυτά ενώ είχα προειδοποιήσει ‘’βάλτε με σε άλλο χώρο’’. Μας χωρίσανε, μας πήγαν στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας στην Αγία Παρασκευή και γίνανε τα προβλεπόμενα. Την επόμενη ημέρα, πηγαίνοντας με μια διάταξη της εισαγγελίας να γίνει άρση των καμερών, η απάντηση ήταν πως οι κάμερες δεν δουλεύανε εκείνη την ώρα. Όταν πήγαμε με δεύτερη άρση γιατί δεν δουλεύανε, μας είπαν πως οι κάμερες ναι μεν δουλεύανε και καταγράφανε, αλλά δεν πιάσανε την συγκεκριμένη γωνία, που ήταν ακριβώς κάτω από την κάμερα».

«Αυτό έγινε το 2022 και έχοντας δικάσιμο το 2024 υπάρχει κίνδυνος να αθωωθεί αυτός ο άνθρωπος καθώς δεν έχω τις κάμερες και μια βαρβάτη ιατροδικαστική εξέταση», επισημαίνει η μητέρα.

Πηγή: ethnos.gr

 

 

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων