• Αναζήτηση

Ο Άδωνις δεν κατάλαβε οτι ήταν στον αέρα και διάβασε μήνυμα: «Το πας πάρα πολύ καλά, άριστα» (video)

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης δεν κατάλαβε οτι είχαν τελειώσει οι διαφημίσεις και διάβασε ένα μήνυμα που του είχαν στείλει.

Σε μία μικρή γκάφα υπέπεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, το πρωί της Πέμπτης κατά την διάρκεια παρουσίας του στο Open και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7:00».

Αν και ο Υπουργός Ανάπτυξης διαθέτει τεράστια εμπειρία από τα ΜΜΕ, καθώς καθημερινά δίνει το παρών σε αρκετές εκπομπές, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές, σήμερα δεν κατάλαβε οτι είχαν τελειώσει οι διαφημίσεις.

Έτσι, ακούστηκε στον αέρα το μήνυμα που του είχαν στείλει και το διάβαζε σε έναν συνεργάτη του, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο ήταν από έναν πολίτη.

Το μήνυμα του πολίτη
«Μου έγραψε, το πας πάρα πολύ καλά, άριστα», είπε ο κ. Γεωργιάδης, το οποίο όταν ακούστηκε, η Ντόρα Κουτροκόη τον ρώτησε «ποιος, ποιος;», ενώ ο Άκης Παυλόπουλος συμπλήρωσε: «Κάποιος πολίτης προφανώς».

Η Βούλα Κεχαγιά από την πλευρά της είπε «Μπορεί ο Πρωθυπουργός», με τον Υπουργό Ανάπτυξης να ξαφνιάζεται, καθώς από τις αντιδράσεις του φαίνεται να μην ακούει καλά τι γίνεται στο στούντιο.

Τελικά υποστήριξε οτι ήταν από κάποιον πολίτη, χωρίς να δίνεται συνέχεια στο θέμα.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο 13:45 του παρακάτω video.

https://www.tvopen.gr/watch/31015/adonisgeorgiadhsopoiatrapezatalaiporeitoyspolitesthathsparotalefta

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τα παράπονα των πολιτών πως η τράπεζες δεν δίνουν δάνεια, είπε πως «όποια τράπεζα πάει αργά θα της πάρουμε λεφτά, δεν γίνεται να ταλαιπωρούν τον κόσμο».

Ροή Ειδήσεων