• Αναζήτηση

Ο Αλ. Χαρίτσης στο Mesogeiostv: Να είναι βέβαιοι οι Μεσσήνιοι ότι θα είμαι πάντα δίπλα τους – Τι είπε για Τσίπρα, Σύριζα, συνεργασίες και “Νέα Αριστερά”… (video)

Ένα ηχηρό μήνυμα προς τους Μεσσήνιους πολίτες έστειλε σήμερα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mesogeiostv ο πρόεδρος της “Νέας Αριστεράς” και βουλευτής Μεσσηνίας Αλέξης Χαρίτσης. Ο κ. Χαρίτσης δήλωσε ότι “Οι Μεσσήνιοι να είναι βέβαιοι ότι εγώ και η “Νεά Αριστερά” θα είμαστε πάντα δίπλα τους για να εκφράσουμε, να διεκδικίσουμε όλα τα δίκαια αιτήματά τους.”

Ο κ. Χαρίτσης αναφέρθηκε στις αναφορές Τσίπρα για διάσπαση της αριστεράς, στα επόμενα βήματα της “Νέας Αριστεράς” και τους στόχους που έχουν μπει για την επόμενη ημέρα. Ο κ. Χαρίτσης απάντησε και σε όσους έλεγαν ότι πρέπει να αφήσει την έδρα με την φυγή του από τον Σύριζα ενώ απάντησε και για τη στάση των βουλευτών στην ψηφοφορία για τα κόκκινα δάνεια.

 

Ο κ. Χαρίτσης  σημείωσε ότι στόχος μας είναι να υπάρξει μέχρι τις Ευρωεκλογές ένα σχήμα το οποίο θα αντανακλά το πολιτικό μας στίγμα, αλλά και την ανάγκη να υπάρξει μια σοβαρή προσπάθεια στο αριστερό προοδευτικό σκέλος του προοδευτικού φάσματος που αυτή τη στιγμή απουσιάζει.

 

 

Ροή Ειδήσεων