• Αναζήτηση

O αριθμός του έρωτα, σου δείχνει τον ιδανικό σύντροφο

Μια όμορφη και πετυχημένη ερωτική σχέση μας «ανεβάζει στους ουρανούς», βλέπουμε τη ζωή με αισιοδοξία ενώ φέρνει στην επιφάνεια την ομορφιά που υπάρχει στην ψυχή μας. Η προσωπικότητά μας καθορίζει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη ζωή και τις σχέσεις μας με τους άλλους. Ακόμη κι αν μια σχέσει έγινε κάτω από περίεργες συνθήκες, οι αριθμοί μπορούν να μας δείξουν τι να περιμένουμε από αυτή.

Ο προσωπικός αριθμός του έρωτα μπορεί να γίνει η «πυξίδα» σου τη στιγμή που αναζητάς το νέο σύντροφο ή όταν αναρωτιέσαι πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου.

Υπολόγισε τώρα τον προσωπικό σου αριθμό ως εξής:

Υπάρχουν συνολικά εννέα βασικοί αριθμοί. Πρόσθεσε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής σου και στη συνέχεια αναγαγέ τον αριθμό που θα προκύψει σε μονοψήφιο.

Παράδειγμα: Άν η ημερομηνία γέννησης σου είναι 31/12/1962 τότε έχουμε 3+1+1+2+1+9+6+2 = 25, στην συνέχεια μετατρέπουμε το 25 σε μονοψήφιο και έχουμε 2+5=7 Το 7 είναι ο προσωπικός σου αριθμός.

Το παιχνίδι των σχέσεων είναι γεμάτο από αβεβαιότητες και παγίδες. Το μυστικό για να τις ξεπεράσουμε είναι να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο. Ας δούμε λοιπόν τι μας συμβουλεύουν οι αριθμοί.

❝Οι άνθρωποι ονόμασαν τον έρωτα φτερωτό γιατί έχει φτερά. Οι Θεοί τον ονόμασαν έτσι γιατί δίνει φτερά!❞ Πλάτων

Αριθμός ①

Ο εγωιστής

Το άτομο με ερωτικό αριθμό 1, θέλει να έχει πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Έλκεται από έξυπνους ανθρώπους, του αρέσει να κυνηγά, βαριέται όμως εύκολα. Έτσι συνήθως δεν δημιουργεί μακροχρόνιες σχέσεις. Στο φλερτ είναι τολμηρός και δείχνει αμέσως το ενδιαφέρον του. Επιμένει στις απόψεις του και συχνά δεν προσέχει τι του λέει ο σύντροφος του.

Για να το προσεγγίσεις, μάθε ότι:

✔ Είναι πολύ δυναμικό, φιλόδοξο και εξουσιαστικό

✔ Εργάζεται σκληρά για να διακριθεί

✔ Επιζητά την προσοχή των άλλων συνεχώς

✔ Του αρέσει η ελευθερία του και απεχθάνεται τους περιορισμούς

✔ Αντιπαθεί να του κάνουν κριτική

Αριθμός ②

Ο τρυφερός

Το άτομο με ερωτικό αριθμό 2, αναζητά στις σχέσεις του αρμονία και ηρεμία. Θέλει μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις, γι’ αυτό προσπαθεί με κάθε τρόπο να γίνεται αρεστό στο σύντροφό του. Είναι συναισθηματικά ανασφαλής και κάνει υποχωρήσεις για να αποφύγει την κριτική ή τις αντιδράσεις των άλλων. Όταν δεν νοιώθει καλά μοιάζει αδιάφορο και γίνεται καταπιεστικό.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: astrology.gr

Ροή Ειδήσεων