• Αναζήτηση

Ο εορτασμός Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ι.Μητρόπολη Μεσσηνίας – Στο επίκεντρο οι Ιερές Μονές Δημιόβης & Βουλκάνου (video)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη θα εορτασθεί και φέτος η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου, σε όλα τα Θεομητορικά Προσκυνήματα της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

 

Την Κυριακή 14 Αυγούστου και ώρα 7.30 μ.μ., ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό στην Ιερά Μονή Δημιόβης, ενώ ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Μεσσηνίας, θα προστεί του πανηγυρικού Εσπερινού στη Ιερά Μονή Βουλκάνου και ώρα 7 μ.μ.

Τη Δευτέρα 15 Αυγούστου, κυρία ημέρα της Εορτής και ώρα 7 π.μ., ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο, θα προστεί της τελετής υποδοχής της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος Παναγίας της Βουλκανιωτίσσης, εκ της παλαιάς Μονής της και στη συνέχεια θα τελέσει την πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Ὁ ως άνω Πρωτοσύγκελλος θα τελέσει την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Δημιόβης.

Ροή Ειδήσεων