• Αναζήτηση

O επίσημος αγιασμός στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης με σκέψεις όλων στους μαθητές της Θεσσαλίας (video)

Η πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς έφτασε. Το πρώτο κουδούνι, ήχησε και οι μαθητές γεμάτοι από χαρά συνάντησαν ξανά, μετά από ένα μακρύ καλοκαίρι, τους συμμαθητές και τους δασκάλους τους.

 

Την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου τελέσθηκε ο επίσημος αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης.

 

Η φετινή σχολική χρονιά ξεκίνησε με τις σκέψεις όλων, στους μαθητές της Θεσσαλίας και στις οικογένειές τους, στους πλημμυροπαθείς που δοκιμάζονται όλες αυτές τις μέρες.

Οι μαθητές μπήκαν αρχικά στις αίθουσές τους και στη συνέχεια έγινε ο αγιασμός στην είσοδο του σχολείου, με την αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών.

Στην τελετή του αγιασμού παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκας Παναγιώτης, ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου κ. Οικονομόπουλος Δημήτρης, η πρόεδρος του ΔΣ Τρίπολης κυρία Παναγοπούλου Γ. , η αντιδήμαρχος πολιτισμού κυρία Ε. Καρούντζου, ο Διευθυντής του ΙΕΚ Τρίπολης. Ιωάννης Δημ. Κατσίρης ο κ. Γιάννης Σμυρνιώτης υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης και η Τζένη Δηματρακοπούου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος και o τ. Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης κ. Βαγγέλης Νικήτας.

Όλοι όσοι μίλησαν ευχήθηκαν να είναι η χρονιά δημιουργική, ενώ εξέφρασαν και την πεποίθηση ότι μέσα από τη συνεργασία λύνονται τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν.

Ευχόμαστε κι εμείς καλή χρονιά σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.

Ροή Ειδήσεων