Συγκινημένος ο Γιώργος Πρασσάς από το Σικάγο των ΗΠΑ – λόγω της απαγόρευσης πτήσεων λόγω του πολέμου στο Ιράν δεν πέταξε τελικά από τις ΗΠΑ για Ελλάδα, θα βρίσκεται όμως στην πατρίδα σε δύο ημέρες και βέβαια θα δώσει “το παρών” στην φιέστα και στην απονομή του τίτλου την άλλη Κυριακή με Ολυμπιακό Β’ στην Παραλία – δήλωσε αποκλειστικά στο Sportstonoto.gr τα εξής:
“Η επιτυχία μας αυτή είναι αφιερωμένη στους απανταχού της γης Μεσσήνιους και είναι η 2η φορά που η Μαύρη Θύελλα κατακτά πρωτάθλημα στις επαγγελματικές κατηγορίες και οι δυο έχω την χαρά να συμβαίνει αυτό επί των ημερών μου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, στον Αλέκο Βοσνιάδη, στους ποδοσφαιριστές μας και βέβαια στον υπέροχο λαό της Μαύρης Θύελλας. Τα καλύτερα πλέον έρχονται και συνεχίζουμε πάντα δυναμικάκαι πάντα φιλόδοξοι…”!






