• Αναζήτηση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους κατοίκους της Μεγαλόπολης: Να μου έχετε εμπιστοσύνη (video-photo)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια «μαραθώνεια» περιοδεία την Παρασκευή 21 Απριλίου, με πρώτο σταθμό την Αργολίδα, δεύτερο σταθμό το Άστρος στη Βόρεια Κυνουρία όπου παρέστη στην εκδήλωση για την 200ή επέτειο της Β’ Εθνοσυνέλευσης και αμέσως μετά μετέβη στη Μεγαλόπολη, όπου κατέφθασε περίπου στις 14:00, συνοδευόμενος από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, τον βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση, τον υποψήφιο δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη κ.ά.

Ο κ. Μητσοτάκης έγινε δεκτός από τους Μεγαλοπολίτες που βρέθηκαν στην πλατεία της πόλης. πολλοί έσπευσαν να τον χαιρετήσουν, άλλοι να φωτογραφηθούν μαζί του, ιδιως μικρά παιδιά. Μάλιστα, στην πλατεία συνάντησε και τον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει κάνει την επανεμφάνισή του.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας καλωσόρισε τον Πρωθυπουργό και τον ευχαρίστησε από καρδιάς για την επίσκεψή του στην πόλη.

Ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του στην πλατεία της Μεγαλόπολης είπε ότι αύριο θα μεταβεί στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα προκηρυχθούν επίσημα οι εκλογές. «Είχα δεσμευθεί ότι οι εκλογές θα γίνονταν στο τέλος της τετραετίας. Το κόμμα μας τίμησε τη συμφωνία αλήθειας που συνυπογράψαμε με όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες. Ανατάξαμε την ελληνική οικονομία και κατορθώσαμε να βγούμε από την πορεία ανυποληψίας που είχαν χαράξει οι προηγούμενοι».

Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα κύρια σημεία της πολιτικής της κυβέρνησής του τα τελευταία τέσσερα χρόνια (εθνικά θέματα, οικονομία, Υγεία την περίοδο της πανδημίας) και συγκεκριμένα για τη Μεγαλόπολη είπε:

«Ενεργειακή καρδιά η Μεγαλόπολη για τη χώρα. Η μετάβαση από τον λιγνίτη σε πιο καθαρές μορφές ενέργειας αυξάνει την υποχρέωση να δώσω αναπτυξιακή διέξοδο και για αυτό είχα δεσμευθεί προσωπικά στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ήδη απο΄το 2020. Με αγώνες φθάσαμε να εξασφαλίσουμε πόρους και να έχουμε σήμερα το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης».

Δώστε μου τη δύναμη το σχέδιό μας να το κάνουμε πράξη.

Kafeneiomegalopolis.gr

Ροή Ειδήσεων