• Αναζήτηση

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνείται τις κατηγορίες: Είχα σχέση με την Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και το γνώριζε η σύζυγός μου

«Θύμα μιας αδυσώπητης και λυσσώδους συκοφαντίας, από πρόσωπα που δυστυχώς έχουν ευτελή κίνητρα να ακουστούν τα ονόματά του στη δημοσιότητα ή το θεατρικό γίγνεσθαι» υποστηρίζει ότι έχει πέσει ο Πέτρος Φιλιππίδης στην απολογία που κατέθεσε.

Μάλιστα, ο ηθοποιός, που μετά την άσκηση ποινικής δίωξης κατηγορείται για έναν βιασμό και απόπειρα της ίδιας πράξης κατά συρροή, στο υπόμνημα που κατέθεσε απάντησε σε όλες τις καταγγελίες σε βάρος του, ακόμα και σε αυτές που λόγω παραγραφής ο εισαγγελέας δεν άσκησε ποινική δίωξη όπως της γνωστής ηθοποιού Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους. Ο Πέτρος Φιλιππίδης ισχυρίζεται λοιπόν ότι διατηρούσε επί 6 μήνες ερωτική σχέση με την Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, για την οποία μάλιστα γνώριζαν πολλοί και μεταξύ αυτών και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου.

Αναλυτικά, όσα υποστήριξε ο Πέτρος Φιλιππίδης για την Αννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους:
«Η γνωριμία μου με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2000. Αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια πολύ έντονη έλξη και ήδη πριν ξεκινήσουν οι πρόβες για τη θεατρική παράσταση ‘Οι ηλίθιοι’ στο θέατρο Βρετάνια τη σεζόν 2000 -2001, είχε ξεκινήσει μεταξύ μας ερωτική σχέση, η οποία διήρκεσε περίπου έξι μήνες.

Συvευρεθήκαμε για πρώτη φορά πριν από την έναρξη των προβών. Είναι καθ’ όλα ψευδής ο ισχυρισμός ότι, κατά την διάρκεια των προβών στο θέατρο, την απομόνωνα για να επωφεληθώ με τεχνάσματα και δικαιολογίες. Ήδη διατηρούσαμε ερωτική σχέση.

Τη σχέση μας αυτή βέβαια επιβεβαιώνουν και οι μάρτυρες που έχουν ήδη καταθέσει, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου μου, η οποία αναπόφευκτα έγινε γνώστρια της σχέσης αυτής, καθότι ήταν σοβαρή και είχα εμπλακεί ιδιαίτερα συναισθηματικά» αναφέρει χαρακτηριστικά στο απολογητικό του υπόμνημα.

Σημειώνεται πως η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Λένα Δροσάκη κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση. Στην καταγγελία της η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αναφέρει χαρακτηριστικά πως κατά τη συνεργασία τους σε μια θεατρική παράσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης έμπαινε μέσα στο καμαρίνι της και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα του καμαρινιού της, την απομόνωνε με διάφορα τεχνάσματα από τα υπόλοιπα μέλη του θιάσου ενώ την παρενοχλούσε και εκτός θεάτρου.

Η δικογραφία σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη έχει περάσει πλέον στα χέρια ανακριτή ο οποίος σύντομα θα τον καλέσει να απολογηθεί για τις κακουργηματικές πράξεις που αντιμετωπίζει.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/petros-filippidis-shesi-anna-maria-papaharalampoys

Ροή Ειδήσεων