• Αναζήτηση

Ο σύλλογος Ποντίων Αρκαδίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (video)

Το πρωί της Κυριακής 29 Ιανουαρίου ο σύλλογος Ποντίων Αρκαδίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στα  εντευκτήρια του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων.

 

Ευχές για μια καινούργια χρονιά ανταλλάχθηκαν εγκάρδια μεταξύ των μελών του ενώ έγινε ένας μικρός απολογισμός των δράσεων της χρονιάς που μας πέρασε.

Ο σύλλογος δραστήριος όπως πάντα θα συνεχίσει και φέτος την συνεργασία του με το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τον μικρασιατικό πληθυσμό, που είχε μεγάλη απήχηση  ενώ ήδη έχει προγραμματιστεί ομιλία στις 18 Μαρτίου, όπου η κυρία Αγγελική Νεκίδου, μέλος του συλλόγου θα μιλήσει για τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου και την συμβολή του στην ενσωμάτωση των προσφύγων στο χώρο του μουσείου.

Εκτός από τις υπόλοιπες δράσεις που έχουν ως σκοπό να διοργανώσουν,

τα μέλη πρότειναν  να ενταχθούν στις δράσεις για το νέος έτος εκδήλωση, όπου ο κόσμος θα μπορεί να χορέψει ποντιακούς χορούς αλλά και ένα ταξίδι στον Πόντο.

Τέλος, από τον σύλλογο ζητήθηκε από τον κ. Γιώργο Λαγό, αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος που τους τίμησε με την παρουσία του να παραχωρηθεί ένας χώρος στον σύλλογο, ώστε να μπορούν να φιλοξενούνται σε αυτό οι δράσεις που πραγματοποιούν.

Ο κ. Λαγός έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στον σύλλογο για όλες τις όμορφες δράσεις που διοργανώνει, φροντίζοντας κανείς να μην ξεχνά  τις αλησμόνητες πατρίδες.

Ως προς το αίτημά του συλλόγου απάντησε ότι αυτή την στιγμή λόγω της ανάπλασης τόσο του Πνευματικού όσο και του Παλαιού Δημαρχείου υπάρχει στενότητα χώρου

αλλά θα μεταφέρει  το αίτημα τους  στον δήμαρχο.

Ροή Ειδήσεων