• Αναζήτηση

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος «έδιωξε» την Σάσα Σταμάτη από παράστασή του

Η Σάσα Σταμάτη πήγε πρόσφατα να παρακολουθήσει παράσταση στο θέατρο «Ακροπόλ» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ενημερώθηκε από ταξιθέτρια ότι θα πρέπει να αποχωρήσει από το χώρο προκειμένου να παίξει ο ηθοποιός σύμφωνα με ενυπόγραφο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών.

 

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το περασμένο Σαββατοκύριακο η Σάσα Σταμάτη, πήγε στο «Ακροπόλ» για να παρακολουθήσει τον «Κουρέα της Σεβίλλης» σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου με το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και Φάνη Μουρατίδη.

 

Λίγο αφότου η κα Σταμάτη κάθισε σε μπροστινές θέσεις, μια ταξιθέτρια της ψιθύρισε με ευγενή τρόπο ότι «ο κ. Χαραλαμπόπουλος μου είπε να σας πω ότι αν δε φύγετε, ο ίδιος δε θα παίξει απόψε». Στη συνέχεια, η κα Σταμάτη αποχώρησε διακριτικά.

 

Το εν λόγω συμβάν έρχεται μερικές μέρες μετά τη διακοπή παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου από τη Σάσα Σταμάτη στο θέατρο «Τζένη Καρέζη». Η διακοπή φέρεται να έγινε έπειτα από σατιρική αναφορά του Χριστόφορου Ζαραλίκου στον Βαγγέλη Μαρινάκη, κατά τη διάρκεια της παράστασης «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά».

 

Σε ανάρτησή του ο κωμικός είχε κάνει λόγο τότε για «μπράβους». Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media φαίνεται η Σάσα Σταμάτη και δύο άνδρες να ανεβαίνουν στη σκηνή, διακόπτοντας την παράσταση, ενώ η δημοσιογράφος διαμαρτυρόταν. Στη συνέχεια βρέθηκαν στη σκηνή και άνθρωποι του θεάτρου, κατά τα φαινόμενα, ενώ υπήρχαν αντιδράσεις και από το κοινό.

 

https://www.lifo.gr/

Ροή Ειδήσεων