• Αναζήτηση

Οχιά κρύφτηκε κάτω από κούνια μωρού και δάγκωσε τη γιαγιά του

Επίθεση και δάγκωμα οχιάς σε γυναίκα με καταγωγή από τη Λάρισα, σημειώθηκε σε εξοχική κατοικία στην Σκοτίνα Πιερίας . Όπως μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα της περιοχής onlarissa.gr, το φίδι πέρασε από ανοιχτή πόρτα στο εσωτερικό του σπιτιού, και αφού «τρύπωσε» στην κρεβατοκάμαρα, κρύφτηκε κάτω από το κρεβατάκι της εγγονής της γυναίκας, ηλικίας μόλις 2 χρόνων!

Το ερπετό δεν επιτέθηκε στο παιδί, δάγκωσε όμως το δάκτυλο του χεριού της γιαγιάς του. Συγκεκριμένα εκείνη πήγε να πάρει κάτι από το δάπεδο, διαπίστωσε έντρομη την παρουσία του κάτω από την κούνια και προσπάθησε να το αντιμετωπίσει ρίχνοντας επάνω του μια ζακέτα, αυτό όμως έβγαλε το κεφάλι του από το ρούχο και την δάγκωσε στο δάκτυλο. Η γυναίκα με φρικτούς πόνους και πρησμένη στο μισό της σώμα νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Κατερίνης σε κρίσιμη, κατά τους γιατρούς, κατάσταση. Η περιπέτειά της έλαβε αίσιο τέλος, καθώς στη συνέχεια με την κατάλληλη αγωγή γλίτωσε τη ζωή της.

Φέτος ειδικά έχουν σημειωθεί σε κατοικίες στην ύπαιθρο πολλά περιστατικά με ερπετά. Οι αρχές συμβουλεύουν τους κατοίκους οι οποίοι έχουν σπίτια στην εξοχή να μην αφήνουν ανοιχτές πόρτες και άλλα περάσματα προς τα σπίτια τους, και βέβαια σε περίπτωση που δεχθούν δάγκωμα φιδιού να σπεύσουν το ταχύτερο, στο πλησιέστερο Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας.

Ροή Ειδήσεων