• Αναζήτηση

Οι απίστευτες παροχές που δίνουν οι κολοσσοί της τεχνολογίας στους υπαλλήλους τους!

Λένε ότι ένας ευχαριστημένος υπάλληλος είναι το καλύτερο προσόν μιας εταιρίας, αν και στις μέρες μας τέτοια σλόγκαν έχουν χάσει ολότελα την αξία τους.

Την ώρα λοιπόν που η εργασιακή ηθική έχει πάρει τον κατήφορο και οι συνθήκες αρχίζουν να μοιάζουν με τον Μεσαίωνα, ο κόσμος της τεχνολογίας φαίνεται ότι αψηφά τη μόδα και επιχειρεί να αποτελέσει ανάχωμα στην αποσάθρωση όλων των εργασιακών κεκτημένων.

Οι εργοδότες του κλάδου προσφέρουν πολλά και διάφορα για να βάλουν στο χέρι τους καλύτερους των καλυτέρων και η οδύσσεια αυτή όρια δεν γνωρίζει.

Καμία παροχή δεν φαντάζει τρελή ή ανήκουστη, καθώς τα έξοδα δεν λογαριάζονται προκειμένου να νιώθει ασφαλής και χαρούμενος ο υπάλληλος. Ναι, για τον πλανήτη Γη μιλάμε!

Την ώρα λοιπόν που οι εταιρίες της τεχνολογικής βιομηχανίας αποπληρώνουν τα φοιτητικά δάνεια των υπαλλήλων τους εδώ και κάμποσα χρόνια, σήμερα φαίνονται διατεθειμένες να φτάσουν πολύ μακριά για να έχουν το εργασιακό δυναμικό τους στην πένα…

Τα καλύτερα φαγητά από τους καλύτερους σεφ

erggaisakkpapeadioseiss1

Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, λέει ο λαός μας, και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού φαίνεται να το ξέρουν καλά. Οι επιχειρήσεις της τεχνολογίας αναγνώρισαν ότι οι αυτόματοι πωλητές δεν προσφέρουν τα υγιεινότερα γεύματα του κόσμου, γι’ αυτό και αποφάσισαν να τονώσουν την απόδοση των υπαλλήλων τους (αλλά και τον δείκτη ικανοποίησής τους από τον εργασιακό τους χώρο) με ζηλευτά εδέσματα.

Εταιρίες όπως η Airbnb παρέχουν δωρεάν γεύματα από βιολογικά προϊόντα, ετοιμασμένα επιτόπου, αλλά και όλων των λογιών τους χυμούς και τα φυσικά προϊόντα! Τρία γεύματα την ημέρα και το μενού να αλλάζει μάλιστα συνεχώς! Ο γίγαντας της τεχνολογίας Google φιλοξενεί μάλιστα κανονικότατα εστιατόρια για τους υπαλλήλους του, στα οποία χρειάζεται ακόμα και να κλείσεις θέση! Για τέτοιο φαΐ μιλάμε.

Παρά τα έθνικ εστιατόρια της Google, η εταιρία λογισμικού της Βόρειας Καρολίνα, SAS Institute, πήγε το πράγμα ακόμα πιο μακριά, διαθέτοντας μποστάνια στρεμμάτων στις εγκαταστάσεις της προκειμένου να διασφαλίσει ότι όλα τα προϊόντα που σερβίρει δωρεάν στο δυναμικό της θα είναι βιολογικά. Και βέβαια όλες μα όλες έχουν τους δικούς τους μάγειρες, ενώ συχνά το μενού σκαρώνεται από διεθνούς φήμης σεφ…

Τη φασίνα στο σπίτι ποιος την κάνει;

erggaisakkpapeadioseiss2

Οι πολύωρες βάρδιες και η κούραση αφήνουν πολλά πράγματα πίσω και οι δουλειές του σπιτιού περνούν αναγκαστικά σε δεύτερη μοίρα. Με τι χρόνο και όρεξη θα κάνεις φασίνα, μπουγάδα και σιδέρωμα εξάλλου; Γι’ αυτό και η εταιρία πληροφορικής της Καλιφόρνια, Evernote, λαμβάνει ειδική μέριμνα για το σπιτάκι των υπαλλήλων της, ώστε να μην αποσπώνται από τα καθήκοντά τους σκεφτόμενοι τα καλάθια με τα ασιδέρωτα ρούχα που έχουν στο σπίτι. Κι έτσι πληρώνει συνεργεία καθαρισμού για τις οικίες του δυναμικού της δύο φορές τον μήνα!

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: newsbeast.gr

Ροή Ειδήσεων