• Αναζήτηση

Οι Γαργαλιάνοι γιόρτασαν τον πολιούχο τους Αγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη

Με λαμπρότητα τίμησαν στους Γαργαλιάνους τον πολιούχο της πόλης Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη!

Σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Γενεσίου τη Θεοτόκου τελέστηκε πανηγυρική θεία λειτουργία χοροστατούντος του μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος έδωσε τις ευχές του προς όλους, παρουσία των πολιτικών αρχών του τόπου και των σωμάτων ασφαλείας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας έγινε λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, συνοδεία της Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων και μαθητών στους κεντρικούς δρόμους, με κατάληξη την κεντρική πλατεία, όπου αναπέμφθηκαν δεήσεις.

Μετά την Απόλυση, ο Δήμος Τριφυλίας και η Δημοτική Κοινότητα Γαργαλιάνων προσέφεραν γλυκό και αναψυκτικό στους επίσημους προσκεκλημένους στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης των Γαργαλιάνων όπου οι αρχές αντάλλαξαν ευχές.

Δείτε τι δήλωσαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νικάς, ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Γαργαλιάνων Βασίλης Αγγελόπουλος:

 

 

Στις θρησκευτικές τελετές και εκδηλώσεις, μεταξύ άλλων, διακρίναμε, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακούς συμβούλους, αντιδημάρχους Τριφυλίας, επικεφαλής παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, τον υποψήφιο δήμαρχο Τριφυλίας Άκη Κατρίτση και αξιωματικούς των Σωμάτων Ασφαλείας.

 

 

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων