• Αναζήτηση

Οι γελοίες ατάκες του φλερτ σε ένα μπαρ!

Το φλερτ έχει καθιερωθεί πλέον ως άθλημα κι ο χώρος διεξαγωγής του είναι συνήθως τα μπαρ και τα κλαμπάκια. Πηγαίνεις να χαλαρώσεις, να πιεις το ποτάκι σου και σκέφτεσαι ότι μπορεί να τύχει και καμιά καλή περίπτωση για να απογειωθεί η βραδιά κι όχι μόνο.

Δύσκολος ο αγώνας και έχεις και τους θεατές απ’ τα διπλανά τραπέζια να περιμένουν την ατάκα σου αλλά και την αντίδραση της άλλης πλευράς.

Εμείς θα σχολιάσουμε γελοίες ατάκες αλλά και σκηνικά που προκαλούν γέλιο και θέμα συζήτησης για την επόμενη μέρα. Όπως καταλαβαίνεις κι η κατάληξη είναι το ίδιο αστεία. Αν τρως, κατάπιε πρώτα, γιατί ακολουθεί γέλιο.

Ο κάφρος: Ο τύπος αυτός περιφέρει το βλέμμα περιμετρικά του μαγαζιού μέχρι να βρει το στόχο του. Βάζει το χέρι μέσα στην παγοθήκη και πιάνει ένα κομμάτι πάγου. Ξεκινάει την κατά μέτωπο επίθεση και πλησιάζει την κοπέλα. Τη σκουντάει στον ώμο, γυρίζει αυτή, τον κοιτάει κι εκείνος αγέρωχος πετάει τον πάγο στο πάτωμα. Σοκαρισμένη η κοπέλα τον ακούει να λέει με ένα χαμόγελο: «Τώρα που έσπασε ο πάγος, Τάσος! Χάρηκα». Η κοπέλα γελάει και φεύγουνε, χώρια, με τον Τάσο να χαρίζει το γέλιο απλόχερα στους γύρω.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: pasmina.gr

Ροή Ειδήσεων