• Αναζήτηση

Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» θα αντισταθούν στο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ της Κυβέρνησης

Η ευθεία παρέμβαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην δικαιοσύνη, αποτελεί όνειδος για τον νομικό πολιτισμό της χώρας. Είναι πρωτοφανές στα χρονικά, κυβερνών κόμμα να ζητά τον αποκλεισμό κοινοβουλευτικού κόμματος και προδήλως αντίθετο στην ευρωπαϊκή νομοθεσία και τον ευρωπαϊκό νομικό πολιτισμό. Η Δημοσκοπική κατάρρευση της ΝΔ την οδηγεί σε παρανοϊκές αντιδράσεις σε μία προσπάθεια να περιορίσει τις απώλειες που υφίσταται από τα πατριωτικά κόμματα.

Υπό αυτό το πρίσμα δεν μας προκαλεί έκπληξη ότι η χώρα μας κατετάχθη στις τελευταίες θέσεις της ΕΕ σε ότι αφορά το κράτος Δικαίου.

Στο πρόσωπο των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ» η κυβέρνηση μεθοδεύει την καταστρατήγηση κάθε έννοιας ανθρωπίνων δικαιωμάτων 250.000 Ελλήνων πολιτών η οποίοι μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εθνικές εκλογές. Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»δεν διώκονται για κανένα παράπτωμα από την ελληνική δικαιοσύνη και η παρανοική ανάγνωση του δικαίου από μέρους της κυβέρνησης θυμίζει έντονα το καθεστώς του Ερντογάν στην Τουρκιά.

Με κάθε νόμιμο μέσο οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» θα αντισταθούν στο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ της Κυβέρνησης ενώ παράλληλα θα δώσουν την εκλογική μάχη οργώνοντας την χώρα απ’ άκρη σ΄ άκρη και θα εισέλθουν ισχυροί στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ροή Ειδήσεων