• Αναζήτηση

Όλες οι αλλαγές στη Formula 1 για το 2018!

H Formula 1 κάνει διάλειμμα και επανέρχεται στις 26 Φεβρουαρίου με τις πρώτες χειμερινές δοκιμές στην πίστα της Βαρκελώνης. Ας δούμε λοιπόν, ποιες θα είναι του χρόνου οι σημαντικότερες αλλαγές στις ομάδες, στο αγωνιστικό ημερολόγιο, στα αυτοκίνητα και στους κανονισμούς.

Οδηγοί

Σχεδόν όλες οι ομάδες θα διατηρήσουν τα δίδυμα των οδηγών τους και μόνον οι Williams και Sauber θα έχουν αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα στο Αμπου Ντάμπι. Στη Williams βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων διαδόχων του Φελίπε Μάσα ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα, που προσπαθεί να επιστρέψει μετά από επτά χρόνια στη Formula 1. Στη Sauber θα δούμε σίγουρα τουλάχιστον έναν νεαρό πιλότο από τα φυτώρια της Ferrari.

Αυτοκίνητα

Το νέο κάγκελο Halo γύρω από το κόκπιτ θα τοποθετηθεί για να προστατεύει τα κεφάλια των οδηγών από ιπτάμενα αντικείμενα και θραύσματα. Ετσι θα γίνουν τα αυτοκίνητα λίγο πιο βαριά και –σύμφωνα με τους περισσότερους οδηγούς- πιο άσχημα. Όπως δήλωσε σαρκαστικά ο Λιούις Χάμιλτον στο φινάλε στο Αμπου Ντάμπι, «αυτή ήταν η τελευταία φορά, που είχαμε αυτοκίνητα με όμορφη εμφάνιση»…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr

Ροή Ειδήσεων