• Αναζήτηση

Ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου για Κασσελάκη: “Τι θέλει να μας πει; Ότι θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε πού…ες;”

Σε ένα ομοφοβικό παραλήρημα επιδόθηκε ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, αμέσως μετά τη νέα εκλογή του το βράδυ της Κυριακής 8 Οκτωβρίου.

Έχοντας λάβει ένα ποσοστό κοντά στο 57% και έχοντας εξασφαλίσει τη δημαρχία από τον α’ γύρο, απηύθυνε ομιλία προς υποστηρικτές του, η οποία μεταδόθηκε από πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια.

Αφού πρώτα ευχαρίστησε τους Βολιώτες που τον εμπιστεύτηκαν, στη συνέχεια αναφέρθηκε με χυδαίους, ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς στον Στέφανο Κασσελάκη, εξαπολύοντας ένα άνευ προηγούμενου ντροπιαστικό λόγο απέναντι στους ομοφυλόφιλους.

“Τα κανάλια κάθονται και ασχολούνται, για να τρελαίνεσαι, με τον Κασσελάκη. Μιλάμε για τρέλα. Ο οποίος είπε ότι “επειδή δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δυο αγόρια”. Δηλαδή τι θέλεις να πεις ρε συ, με τα κανάλια που σε προβάλλουν; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε πού…ες;. Για να μην τρελαθώ. Ρε, αυτή είναι η Ελλάδα; Αυτή είναι η πατρίδα μου;”, είπε, με τους παρευρισκόμενους να τον αποθεώνουν.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε και αντιδράσεις στο πλατό του Mega, με τη Ράνια Τζίμα να λέει: “Συγγνώμη αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι αποδεκτό από κανέναν”.

Υπενθυμίζεται ότι στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Θεσσαλίας, τον Βόλο, ο νυν δήμαρχος, Αχιλλέας Μπέος, επανεκλέγεται με ποσοστό 56,6%, με την ενσωμάτωση στο 25%, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Νίκος Παπαπέτρος με 36,75%. Την τρίτη θέση καταλαμβάνει ο Απόστολος Ριζόπουλος με 6,65%.

Ροή Ειδήσεων