• Αναζήτηση

Οριστικά στην Preleague του χρόνου η Καλαμάτα 80 – Στόχος να επιστρέψει γρήγορα στα μεγάλα σαλόνια

Το πέρας της χθεσινής (10/07) Γενικής Συνελεύσεως της Ε.Σ.Α.Π. οριστικοποίησε τον χάρτη της VolleyLeague η οποία τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αποτελείται από 10 ομάδες και δίχως wildcard.

Κατόπιν τούτου ο Αθλητικός Όμιλος Καλαμάτα 1980, που είχε δηλώσει «παρών» σε μια τέτοια περίπτωση, τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί στην Preleague, με στόχο την άμεση επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού Βόλεϊ.

Ανεξαρτήτως κατηγορίας η διοίκηση του συλλόγου εκφράζει την ικανοποίησή της από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στην πρώτη ιστορική συμμετοχή της στο επαγγελματικό βόλεϊ και διατηρεί άσβεστη την φιλοδοξία για νέες επιτυχίες και ανάπτυξη.

Δουλεύοντας μεθοδικά και στοχευμένα η διοίκηση του συλλόγου, όλο αυτό το διάστημα έχοντας σχεδιάσει και οραματιστεί για το μέλλον, έχει ήδη ολοκληρώσει τον αγωνιστικό σχεδιασμό για την νέα χρονιά, και κινείται για περεταίρω ενίσχυση και οργάνωση έξω αγωνιστικά. Οι σχετικές ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Όλα τα μέλη της διοίκησης του ΑΟ Καλαμάτα 1980 εκφράζουν την απεριόριστη τους εκτίμηση στους φιλάθλους μας που κατακλύζουν το γήπεδο μας και μας στηρίζουν δυναμικά, κατακτώντας με μεγάλη διαφορά την πρώτη θέση σε παρουσία κόσμου σε όλη τη χώρα, και δεσμεύονται να ικανοποιήσουν την εμπιστοσύνη τους με νέες επιτυχίες.

Ειδική μνεία επίσης γίνεται στους πολυάριθμους χορηγούς της ομάδας μας, που μας υποστηρίζουν αρκετές σαιζόν, και ήδη έχουν δηλώσει την ανανέωση της συνεργασίας με το σύλλογο μας. Χωρίς τη δικιά τους βοήθεια τίποτα δε θα ήταν δυνατόν.

Η αγκάλη της κοινωνίας ήταν πάντοτε ανοικτή για την ομάδα και ο δεσμός είναι άρρηκτος και ξεχωριστός. Γι’ αυτό και ενδυναμώνεται η πεποίθηση πως στις νέες «μάχες» θα είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι και ισχυροί…

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!!

Ροή Ειδήσεων