• Αναζήτηση

Οριστικά τέλος στα τοπικά: Πρωταθλητής ο Πάμισος στην Α’ Μεσσηνίας και η Ομόνοια στην Α1

Οριστικά τέλος στα τοπικά πρωταθλήματα των Ενώσεων έβαλε η ΕΠΟ στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής σε μια πολύωρη και θυελλώδη συνεδρίαση το απόγευμα της Τετάρτης.

Η εισήγηση της επιτροπής πρωταθλημάτων, η οποία πρότεινε οριστική διακοπή στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα έγινε αποδεκτή από την ΕΕ και έτσι αποφασίστηκε να να διακοπούν οριστικά όλες οι διοργανώσεις όλων των Ενώσεων και να επικυρωθούν οι βαθμολογίες ως είχαν κατά την ημερομηνία διακοπής τους. Οι κατάταξεις σε περιπτώσεις ισοβαθμιών, θα γίνουν σύμφωνα με τα κριτήρια του Κ.Α.Π.

Στην ΕΠΣ Μεσσηνίας, ο Πάμισος Μεσσήνης ως πρωτοπόρος της Α’ τοπικής θα πάρει την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Πρωταθλήτρια είναι επίσης η Ομόνοια στην Α1 κατηγορία και Αναγέννηση Παραλίας, Ράχη, Λογγάς στην Β’ τοπική.

Για τις θέσεις ανόδου και υποβιβασμού θα αποφασίσει η εκάστοτε Ένωση προχωρώντας σε αλλαγές προκηρύξεων εφόσον απαιτηθεί.

Για τα Κυπέλλα των Ενώσεων η Εκτελεστική επιτροπή αποφάσισε να ολοκληρωθούν με την διαδικασία την κλήρωσης για τούς υπολειπόμενους αγώνες, έως να προκύψει η κυπελλούχος.

Η ΕΠΣ Μεσσηνίας είναι η μοναδική ίσως Ενωση που έχει αναδείξει Κυπελλούχο, τον ΑΟ Διαβολιτσίου, στο τελευταίο παιχνίδι που έγινε πριν την επιβολή των μέτρων λόγω του κορονοϊού.

Πηγή: sport365.gr

Ροή Ειδήσεων