• Αναζήτηση

Όταν ο άνδρας αδιαφορεί, τι κάνεις;

Νευριάζεις, θυμώνεις, πληγώνεσαι αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Για να δούμε τι μπορεί να κάνεις όταν αυτός που ερωτεύτηκες, αδιαφορεί για σένα. Φυσικά το θέμα αυτό, αλλιώς πρέπει να το δεις αν μόλις τον έχεις γνωρίσει και δεν έχετε βγει παρά ελάχιστες φορές μαζί, κι αλλιώς αν μιλάμε για μια μακρόχρονη σχέση ή ακόμη και γάμο.

Τι να κάνεις αν είσαι ερωτευμένη, αλλά δεν έχεις σχέση, με έναν άντρα που αδιαφορεί

Γνωριστήκατε, φλερτάρατε, βγήκατε μια δυο φορές, αλλά τώρα αυτός ο άντρας που τόσο σου αρέσει δεν σου τηλεφωνεί, δε σου στέλνει μηνύματα και γενικά αδιαφορεί. Φυσικά μπορεί να έχει πάρα πολλή δουλειά, προβλήματα κλπ. όμως σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.

Είτε στην έξοδό σας κάτι συνέβη που κατάλαβε πως δεν ταιριάζετε, ή σε θεωρεί δεδομένη οπότε δεν τρέχει κιόλας πίσω σου. Αν έχει συμβεί το πρώτο, δεν έχει σημασία να κάθεσαι και να σκέφτεσαι κάθε λεπτό εκείνης της βραδιάς, για να εντοπίσεις το πρόβλημα. Γιατί το πρόβλημα δεν είναι δικό σου, είναι δικό του. Εσύ έτσι είσαι κι αν ήθελε, θα μπορούσε να δώσει μια δεύτερη και τρίτη ευκαιρία για να σε μάθει καλύτερα.

Σ΄αυτή την περίπτωση λοιπόν, πάψε να του τηλεφωνείς κι όταν βρεθείτε τυχαία κάπου, να είσαι μεν ευγενική αλλά χωρίς να φαίνεται πως θέλεις κάτι περισσότερο. Και φυσικά, εκείνο το… τυχαίο βράδυ, μην φύγεις μαζί του.

Αν όλα πήγαν τέλεια, έχετε βγει περισσότερες φορές αλλά αδιαφορεί, κάνει το δικό του πρόγραμμα κι έχει την απαίτηση από σένα ν΄ακολουθείς, απλώς μην το κάνεις.

Οι άντρες δεν θέλουν γυναίκες που τρέχουν σε κάθε κάλεσμά τους.

Οπλίσου με δυναμισμό κι αυτοπεποίθηση, κάνε κι εσύ το δικό σου πρόγραμμα κι όταν εκείνος σου προτείνει να βγείτε και μπορείς, βγες αν όμως έχεις κάτι άλλο κανονίσει μην το αναβάλλεις για να τον δεις. Πες του να συναντηθείτε την επομένη. Πολλές γυναίκες αυτό το χρησιμοποιούν κι ως τεχνική κι ακόμη και να μπορούν να βγουν λένε «όχι», για να μην δείξουν πως είναι πάντα διαθέσιμες. Δεν είναι κακό κόλπο αυτό!

Τι να κάνεις αν ο άντρας με τον οποίο έχεις σχέση ή έχεις παντρευτεί, αδιαφορεί

Η αδιαφορία στις μακροχρόνιες σχέσεις είναι το πιο συχνό φαινόμενο. Τόσο από την πλευρά του άντρα, όσο και της γυναίκας. Αυτό που συμβαίνει και εδώ, είναι πως σε θεωρεί δεδομένη. Θεωρεί πως δεν χρειάζεται πια να σε διεκδικήσει γιατί νιώθει πως δεν απειλείται από κανένα άλλο αρσενικό. Μπορεί κι εσύ να έχεις αφεθεί και να νιώθεις κι εσύ το ίδιο.

Πώς κυκλοφορείς στο σπίτι; Με πιτζάμες και παντόφλες; Ναι, είναι βολικά αυτά, αλλά όχι συνέχεια. Φόρεσε μια φόρμα, ένα τζιν, ένα νυχτικό που σε κάνει να νιώθεις θηλυκή. Βρείτε λίγο χρόνο κατά τη διάρκεια της μέρας, για να βρεθείτε μαζί. Πρότεινέ του να φάτε μαζί ένα μεσημέρι, να πιείτε ένα καφέ για μισή ώρα το πρωί, καθίστε το βράδυ στην τραπεζαρία να φάτε κι όχι στην κουζίνα και κάντον να νιώσει πως θέλεις να μοιραστείτε τη ζωή σας.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: anonymoigr.blogspot.com

Ροή Ειδήσεων