• Αναζήτηση

Π. Χειλάς: Κάτοικοι του Άρι μας έστειλαν αμέτρητες φωτογραφίες από τον ανεξέλεγκτο σκουπιδότοπο στην περιοχή της Αγίας Τριάδας

Σήμερα, 13 Ιουνίου 2023, κάτοικοι του Άρι μας έστειλαν αμέτρητες φωτογραφίες από τον ανεξέλεγκτο σκουπιδότοπο στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Όπως μπορεί να διαπιστώσει ο αναγνώστης τα σκουπίδια και τα μπάζα έχουν κλείσει το δρόμο και οι κάτοικοι δεν μπορούν πλέον να περάσουν, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκεια και αγανάκτησή τους. Παραθέτουμε μερικές από τις φωτογραφίες αυτές και εφιστούμε την προσοχή στον αρμόδιο αντιδήμαρχο του δήμου Καλαμάτας να κάνει τη δουλειά την οποία του ανέθεσε ο Καλαματιανός λαός.

⚜️ Επιπρόσθετα, εφιστούμε την προσοχή στους υπευθύνους του δήμου Καλαμάτας, ότι στα 60 μέτρα ακριβώς από τον παράνομο σκουπιδότοπο που βλέπετε, βρίσκεται η δεξαμενή ύδρευσης της ευρύτερης περιοχής. Ο κόσμος πίνει νερό ακριβώς δίπλα από αυτή την εικόνα. Δεν είναι μόνο η δεξαμενή του 1936 στο Πήδημα, δεν είναι μόνο οι διώξεις στους κατοίκους της Αλαγονίας για την ολιγωρία του δήμου Καλαμάτας, δεν είναι μόνο τα μακάβρια – παράνομα μάρμαρα από τα μνήματα στην παραλιακή ζώνη της Καλαμάτας, είναι και οι παράνομοι ανεξέλεγκτοι σκουπιδότοποι στις κοινότητες του δήμου μας που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων.

⚜️ Η ακαταλληλότητα του νυν δημάρχου και της υφιστάμενης δημοτικής αρχής Βασιλόπουλου έχει φτάσει στο απροχώρητο. Όχι άλλα σκουπίδια στις ζωές των πολιτών του δήμου Καλαμάτας.

 

Ροή Ειδήσεων