• Αναζήτηση

Π. Τατούλης από Τρίπολη: Θέλω μία ισχυρή Πελοπόννησο σε μία ισχυρή Ελλάδα

“Θέλουμε να δημιουργήσουμε την Πελοπόννησο του 2030. Μία Πελοπόννησο για να ζεις και να δημιουργείς. Κάνουμε προγραμματική συμφωνία με τους πολίτες. Η νέα ”Νέα Πελοπόννησος”, είναι μία ομάδα νίκης. Είναι μία ισχυρή, ανανεωμένη, συμπεριληπτική και πολυσυλλεκτική ομάδα. Μία ομάδα με αρχές, αξίες και ιδανικά”.

Αυτό, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, παρουσιάζοντας στην Τρίπολη, τους υποψηφίους του συνδυασμού του.

Ο Πέτρος Τατούλης, προχώρησε σε τρεις δεσμεύσεις. Είπε χαρακτηριστικά: “Δεσμεύομαι για να ενισχυθεί η εργασία όλων, το εισόδημα των πολιτών, η κοινωνική συνοχή και η ποιότητα ζωής και ασφάλειας”.

“Έχουμε σχέδιο και πρόγραμμα, απολύτως κοστολογημένο. Απ’ την πρώτη ημέρα, αρχίζουμε να το ξεδιπλώνουμε. Πρόγραμμα για τους υδάτινους πόρους, για την αγροτική πολιτική, για την τουριστική οικονομία, για την καινοτομία, για την ψηφιακή Περιφέρεια, για την κυκλική οικονομία, για την ενεργειακή πολιτική, για το οικοσύστημα και το περιβάλλον, για την κοινωνική πολιτική. Θα φτιάξουμε κοινωνικό ταμείο και δομές για τους ευάλωτους. Φυσικά, θα προχωρήσουν γρήγορα και όλα οι εκκρεμότητες των έργων¨, τόνισε με έμφαση ο τέως Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και εκ νέου υποψήφιος.

Ο Πέτρος Τατούλης, επανέλαβε, ότι δεν θα ασχοληθεί στον προεκλογικό αγώνα με τους πολιτικούς αντιπάλους του και με τα πολιτικά κόμματα.

Επίσης, χαρακτήρισε ως ” υπάλληλο του Αντώνη Σαμαρά ” τον υποψήφιο που στηρίζει η Ν.Δ. χωρίς να τον κατονομάσει.

Η ομιλία του, ξεκίνησε με μία αναφορά στο δικό του έργο, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για λάθη επί της δικής του διακυβέρνησης.

 

Ertnews.gr

 

 

https://www.youtube.com/live/NAnfiEPgQz0?si=Nl8wL3-UCEKqDmUP

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων