• Αναζήτηση

ΠΑΕ Καλαμάτα: Οι δύο θέσεις που θα προτείνει ο Γιώργος Πρασσάς στον Νίκο Αναστόπουλο

Δύο είναι  οι θέσεις για τις οποίες  προορίζεται ο Νίκος Αναστόπουλος στην ΠΑΕ Καλαμάτα,  ο οποίος, όπως  αποκάλυψε χθες  και εδώ  το Sportstonoto.gr, θα αναλάβει ρόλο φέτος ξανά  ενεργό  ρόλο στη Μαύρη Θύελλα, μετά  από  επιθυμία  του προέδρου και μεγαλομετόχου της.

 

Ο ένας λοιπόν τρόπος  της συνεργασίας  τους θα είναι,  όπως  αποκαλύπτουμε και εδώ,  η θέση  του Γ’ αντιπρόεδρου της μεσσηνιακής ΠΑΕ (μετά  δηλαδή  τους  Κώστα Βεργή και Γιώργου Ράλλη) και ο άλλος  – και ο πιο πιθανός  με τα μέχρι  τώρα  δεδομένα  – αυτός  του τεχνικού συμβούλου του Γιώργου Πρασσά.

 

Εντός  δε των ημερών,  Γιώργος Πρασσάς και Νίκος Αναστόπουλος θα μιλήσουν ξανά  τηλεφωνικά  – να σημειωθεί ότι πριν ο πρώτος  αναχωρήσει για την Αμερική  είχαν και κατ’ ιδίαν συνάντηση επ’ αυτού για αρκετή ώρα  στο Κολωνάκι  – και εκεί  θα οριστικοποιηθεί επ’ ακριβώς το είδος και ο τρόπος  της συνεργασίας  τους.

Ροή Ειδήσεων