• Αναζήτηση

Παιχνίδια της μοίρας: Την ημέρα του γάμου του γιου της, ανακάλυψε ότι η νύφη της είναι η χαμένη κόρη της

Ένα απίστευτο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μια γυναίκα στην Κίνα, ισχυρίζονται κινεζικά ΜΜΕ, που ανακάλυψε την ημέρα του γάμου του γιου της ότι η νύφη της είναι η κόρη τους που είχε χάσει πριν από πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύουν κινεζικά μέσα και αναπαράγει η Daily Mail, η γυναίκα κατάφερε να αναγνωρίσει την κόρη της, με την οποία είχε χωριστεί πριν από πολλά χρόνια, από ένα εκ γενετής σημάδι στο χέρι της, την ημέρα της τελετής του γάμου. Όπως αναφέρουν οι Time News Now, μητέρα και κόρη έκλαιγαν και αγκαλιάζονταν κατά την διάρκεια της ξαφνικής επανένωσης στην πόλη Σούζου, στις 31 Μαρτίου.

 

Η νύφη με την βιολογική της μητέρα
Ωστόσο, ο γάμος του γιου της και της κόρης της έγινε τελικά, αφού ο γιος της ήταν υιοθετημένος, πράγμα που σήμαινε ότι δεν είχαν συγγένεια μεταξύ τους. Σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα, η γυναίκα είχε αποφασίσει να υιοθετήσει ένα παιδί όταν έχασε τις ελπίδες της πως θα έβρισκε την χαμένη της κόρη, μετά από χρόνια αναζητήσεων.

Το σημάδι στο χέρι αποκάλυψε πως ήταν κόρη της
Όπως αναφέρουν οι Times News Now, η μητέρα του γαμπρού παρατήρησε το σημάδι στο χέρι της νύφης και ρώτησε τους γονείς της εάν ήταν υιοθετημένη. Οι γονείς της εξεπλάγησαν από την ερώτηση και της είπαν ότι είχαν υιοθετήσει το παιδί τους, από τότε που το βρήκαν στην άκρη του δρόμου πριν από 20 χρόνια.

Όταν έμαθε την ιστορία, η νύφη ξέσπασε σε κλάματα και χαρακτήρισε την στιγμή της συνάντησής της με την βιολογική της μητέρα ως «πιο ευτυχισμένη ακόμη και από την ίδια την ημέρα του γάμου της».

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/anakalypse-oti-nyfi-einai-hameni-kori-animera-gamoy

Ροή Ειδήσεων