• Αναζήτηση

Παμμεσσηνιακός – Καράτε: Χάλκινος Βαλκανιονίκης ο Χασανάκος! (pics)

Με 2 αθλητές συμμετείχε ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. στο Βαλκανικό πρωτάθλημα καράτε που διεξήχθη από τις και εκπροσώπησαν την εθνική μας ομάδα. 3 έως τις 5 Ιουνίου στο Βελιγράδι

Ο Αναστάσιος Χασανάκος κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στο Κούμιτε στην κατηγορία των Ανδρών στα -67 κιλά, στην παρθενική του εμφάνιση με την Εθνική ομάδα σε διεθνή διοργάνωση. Ο αθλητής του Παμμεσσηνιακού επικράτησε στον πρώτο αγώνα με 4 – 3 του αθλητή από τη Βόρεια Μακεδονία, στη συνέχεια επιβλήθηκε με 5 – 1 του καρατέκα από την Ρουμανία. Στον τρίτο του αγώνα ηττήθηκε με 5 – 0 από τον Έλληνα πρωταθλητή Ευρώπης Διονύσιο Ξένο και στον τελικό για την τρίτη θέση νίκησε με 3 – 0 τον αντίπαλο του από το Μαυροβούνιο.

, Παμμεσσηνιακός – Καράτε: Χάλκινος Βαλκανιονίκης ο Χασανάκος! (pics)

Ο έτερος μεσσήνιος Καρατέκα Άγγελος Μπάλλας, που συμμετείχε και αυτός για πρώτη φορά με τα γαλανόλευκα σε διεθνή διοργάνωση, μόλις στα 13 του χρόνια κατάφερε να πάρει πολύτιμες εμπειρίες και να ατενίζει το αγωνιστικό του μέλλον με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Στον πρώτο αγώνα παρότι ήρθε ισόπαλος με σκορ 2 – 2 απέναντι στον Βόσνιο πρωταθλητή, ηττήθηκε καθώς ο αντίπαλος του είχε πάρει πρώτος πόντο. Στη συνέχεια ο αντίπαλος του δεν προκρίθηκε στον τελικό με αποτέλεσμα να μην τον τραβήξει στη διαδικασία του Ρεπασάζ για την διεκδίκηση της τρίτης θέσης.

, Παμμεσσηνιακός – Καράτε: Χάλκινος Βαλκανιονίκης ο Χασανάκος! (pics)

Ο υπεύθυνος της Τεχνικής επιτροπής για το Ολυμπιακό άθλημα του Καράτε στη Νότια Ελλάδα Ευάγγελος Ευθυμίου Μπούρας και ο εκπαιδευτής Ιωάννης Ευθυμίου Μπούρας δήλωσαν τα ακόλουθα:

«Eίμαστε πολύ χαρούμενοι και για τους δύο μας αθλητές που εκπροσώπησαν τη χώρα μας σε αυτό το δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα και έδειξαν ότι με την οργανωμένη και μακροχρόνια προσπάθεια μπορούν να έρθουν και τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Κυρίαρχα είμαστε ικανοποιημένοι για την όλη παρουσία των αθλητών μας τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου με τον ακέραιο και πειθαρχημένο χαρακτήρα τους. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Α.Σ. Οδυσσέα και την οικογένεια Ξένου που έχουν υποδεχθεί με ανοιχτές αγκαλιές και στηρίζουν τον αθλητή μας, Αναστάσιο Χασανάκο που φοιτά εδώ και κάποιους μήνες σε Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Κλείνοντας είμαστε άκρως αισιόδοξοι για ανάλογη και ακόμα καλύτερη συνέχεια των αθλητών μας, καθώς και των νέων πρωταθλητών που έρχονται».

, Παμμεσσηνιακός – Καράτε: Χάλκινος Βαλκανιονίκης ο Χασανάκος! (pics)

Ο πρόεδρος του Παμμεσσηνιακου Α.Σ. Αντώνιος Γιουρτούμας τόνισε πως, « οι κόποι χρόνων αρχίζουν να φέρνουν καρπούς και να αναδεικνύουν την συγκροτημένη προσπάθεια και της νέας γενιάς των εκπαιδευτών μας. Θέλω να συγχαρώ τον Αναστάσιο Χασανάκο για το μετάλλιο που έφερε στη Χώρα μας, στη Μεσσηνία μας και στο σύλλογο μας και τον Άγγελο Μπάλλα για την εξαιρετική του παρουσία και να τους ευχηθώ να έχουν υγεία και να κατακτήσουν ακόμα μεγαλύτερες κορυφές. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το μέλος του Δ.Σ. Ανδρέα Μπάλλα που συνόδευσε τους αθλητές μας και είναι πάντα κοντά στις ανάγκες του συλλόγου. Κλείνοντας θέλω να αναφέρω τις επιχειρήσεις που στήριξαν την μετάβαση των αθλητών μας στο Βελιγράδι και δείχνουν πως με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης βρίσκονται κοντά στο σύλλογο μας και στα μέλη μας. Ευχαριστούμε θερμά τα Ζαχαροπλαστεία Απόλαυση, το Μεζεδοπωλείο Κεντρικόν, την Υαλοτεχνική Καλαμάτας Βασιλόπουλος, την εταιρία αλουμινίου ALUMIL «Αφοί Ηλιόπουλοι» και Crusty pizza & more».

Ροή Ειδήσεων