• Αναζήτηση

Πανελλήνιες 2020 -ΕΠΑΛ: Οι απαντήσεις στα θέματα των Νέων Ελληνικών

Πρεμιέρα για τις Πανελλήνιες 2020 και για τα ΕΠΑΛ σήμερα με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2020 των ΕΠΑΛ προσήλθαν σήμερα στις αίθουσες για την εξέταση η οποία βασίστηκε σε ένα κείμενο για την Παγκόσμια Ημέρα του Νερού και την υπενθύμιση που ουσιαστικά συνιστά για τη σημασία του υδάτινου στοιχείου (δείτε αναλυτικά τα θέματα των Πανελληνίων 2020 για τα ΕΠΑΛ για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας εδώ).

Πανελλήνιες 2020 -ΕΠΑΛ: Οι απαντήσεις στην Νεοελληνική Γλώσσα
Τα φροντιστήρια Πουκαμισάς όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με ταχύτητα δημοσιεύουν τις απαντήσεις των θεμάτων στα εξεταζόμενα μαθήματα των Πανελληνίων.
Δείτε τις πρώτες απαντήσεις για τα θέματα των Πανελληνίων 2020 στο μάθημα της Νεολληνικής Γλώσσας για τα ΕΠΑΛ (σημειώνεται ότι οι απαντήσεις ανανεώνονται συνεχώς και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα στον ιστότοπο του φροντιστηρίου poukamisas.gr).

https://docs.google.com/viewerng/viewer?url=https://www.poukamisas.gr/media/k2/attachments/%CE%94%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1_1_2.pdf

Να σημειωθεί ότι χθες, έγινε η πρεμιέρα για τους υποψηφίους των ΓΕΛ στις Πανελλήνιες 2020 με το θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας. Δείτε τα θέματα στο μάθημα της Νοελληνικής Γλώσσας και Εκθεσης των Πανελληνίων 2020 για τα ΓΕΛ και τις απαντήσεις εδώ.

Ροή Ειδήσεων