• Αναζήτηση

Παραλίγο δυστύχημα! Καταρρέει το Κλειστό της Σπάρτης – Έπεσε φωτιστικό στο παρκέ

Ευτυχώς που δεν υπήρξε θύμα. Έπεσε ένα φωτιστικό από μεγάλο ύψος. Ευτυχώς γιατί δύο ημέρες μετά, στο Κλειστό της Σπάρτης γινόταν σεμινάριο με συμμετέχοντες ανθρώπους της μπασκετικής κοινότητας. Παρών και ο δήμαρχος Μιχάλης Βακαλόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες την Παρασκευή 1 Μαρτίου λίγο πριν ή λίγο μετά την προπόνηση ομάδας κατέρρευσε ένα φωτιστικό στο Κλειστό της Σπάρτης. Πέφτοντας από μεγάλο ύψος διαλύθηκε χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κάποιον. Είναι τυχεροί όσοι αγωνίζονται στο Κλειστό και όσοι το χρησιμοποιούν όχι για το έχουν διαθέσιμο αλλά επειδή με τα προβλήματα που έχει ένα ατύχημα ακόμα και δυστύχημα είναι πιθανό.

Να σημειωθεί ότι στο κλειστό της Σπάρτης απαγορεύεται η είσοδος κοινού παρά μόνον ομάδων. Μάλλον πρέπει οι αρμόδιοι για την ασφάλεια να επανεξετάσουν την κατάσταση. Ισως να είναι επικίνδυνο και για τους αθλητές. Ημίμετρα και απόκρυψη του προβλήματος μπορεί να αποβούν μοιραία.

Για την υφιστάμενη κατάσταση δεν φέρει ευθύνη η νέα δημοτική αρχή Σπάρτης αλλά για την πρόληψη έχει και αρμοδιότητα και καθήκον.

Ροή Ειδήσεων