• Αναζήτηση

Πάτρα: 17 μέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας, ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε μπάρμπεκιου με φίλους

 

Αίσθηση προκαλούν οι φωτογραφίες που δείχνουν τον Μάνο Δασκαλάκη να ψήνει κρέας με φίλους τον Απρίλιο του 2019, 17 ημέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας.

Στις φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προβλήθηκαν σήμερα στο Πρωινό, ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται αρκετά ευδιάθετος να ψήνει κρέας, λίγες μόνο μέρες μετά την απώλεια της κόρης του, ενώ ο φίλος του που είχε αναρτήσει τις φωτογραφίες στα social media, τον περιγράφει «ο τρελός ψήστης».

Μετά την προβολή των φωτογραφιών, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε στον αέρα του Πρωινού: «17 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού του, που δε ξέρεις από τι πέθανε, που πρέπει να είσαι με αντικαταθλιπτικά για να είσαι όρθιος, τουλάχιστον αυτό κάνει ο φυσιολογικός άνθρωπος για μένα. Μπράβο στους ανθρώπους που καταφέρνουν να ψήνουν κρέατα και να ανεβάζουν φωτογραφίες, υποκλίνομαι»!

«Έχω τρελαθεί τελείως, δεν αντέχω άλλο! Σας ζητώ συγγνώμη για την έντασή μου, είναι και τέτοιες ημέρες. Ακούστε λίγο, ο λαός τι λέει; Η ζωή συνεχίζεται, λέει ο λαός. Συγγνώμη, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, η ζωή δεν συνεχίζεται. Να βρεις τη δύναμη να μεγαλώσεις τα παιδιά και όχι να μην σου καεί το medium rare κρέας. 17 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού σου! Λέω να το πάω χαλαρά και ήπια αλλά δεν αντέχω κάποια στιγμή».

Ροή Ειδήσεων