• Αναζήτηση

Πάτρα: Η μάνα και η αδερφή της Πισπιρίγκου πέταξαν τα δώρα από τους τάφους της Μαλένας και της Ίριδας [Εικόνες]

Επίσκεψη στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας έκαναν η αδερφή και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά το επισκεπτήριο στην προφυλακισμένη 33χρονη.

Σύμφωνα με το flamis.gr, αυτόπτες μάρτυρες είδαν τη μάνα και την αδελφή της Πισπιρίγκου να πετούν στα σκουπίδια όσα αντικείμενα και λουλούδια είχαν τοποθετήσει πάνω στο μνήμα, άνθρωποι που επισκέπονταν το κοιμητήριο αλλά και τον τάφο των κοριτσιών.

“Μόνο επεισόδιο δεν έγινε. Αρχισε να λέει σε έντονο ύφος η αδελφή και στη συνέχεια και η μανα, σε μία άλλη κυρία που πιθανόν να ήταν καντηλανάφτισσα, πως όσα αντικείμενα τρίτων βλέπει στον τάφο να τα πετάει στα σκουπιδια”, αναφέρει μάρτυρας.

Μάλιστα οι δύο γυναίκες πέταξαν σε σακούλες πολλά αντικείμενα που είχαν τοποθετηθεί από χθες Μεγάλη Παρασκευή πάνω στο μνήμα. Oλα τα κουκλάκια, κορδέλες, καρδούλες, ροζ αντικείμενα, παιγνιδάκια, όλα πετάχτηκαν. Οι δύο γυναίκες άφησαν δύο λαμπάδες πάνω στο μνήμα και έφυγαν.

Πάτρα νεκροταφειο
Πάτρα νεκροταφειο
Πάτρα νεκροταφειο

 

 

Επισκεπτήριο στις φυλακές για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου η μητέρα, η αδελφή και ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου έφθασαν στις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να τη δουν.

Είναι το δεύτερο επισκεπτήριο που δέχεται η 33χρονη από την Πάτρα. στις φυλακές από την μητέρα και την αδερφή της.

Πρόκειται για ένα έκτακτο επισκεπτήριο λόγω των ημερών του Πάσχα.

 

 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ζήτησε να της πάνε στο επισκεπτήριο φωτογραφίες των τριών παιδιών της

Πάσχα στις φυλακές Κορυδαλλού θα κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με το pelop.gr, το μόνο που ζήτησε από την οικογένειά της η 33χρονη να της πάνε στην φυλακή είναι οι φωτογραφίες των τριών παιδιών της, Τζωρτζίνας, Μαλένας και Ίριδας.

Κατά τις ίδιες πηγές, φέρεται να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεδομένου ότι τη Δευτέρα υπό διαφορετικές συνθήκες θα γιόρταζε η 9χρονη Τζωρτζίνα, για τον θάνατο της οποίας κατηγορείται η ίδια.

Ροή Ειδήσεων