• Αναζήτηση

Πάτρα: Κρύφτηκε πίσω από τα ράσα για να μην τον βρουν τα θύματά του – Πώς τον εντόπισαν

Να γίνει παπάς αποφάσισε ένας επιχειρηματίας από την Πάτρα προκειμένου να γλιτώσει από την οργή των ατόμων που είχε φεσώσει. Τα θύματά του όμως κατάφεραν να τον εντοπίσουν τελικά σε νεκροταφείο ενώ τελούσε μία κηδεία.

Όπως μετέδωσε σε σχετικό της ρεπορτάζ τη Δευτέρα (15/5) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο δερμάτων στην Πάτρα, με μεγάλο κύκλο εργασιών, αποφάσισε να κλείσει την επιχείρησή του και εξαφανίστηκε, αφήνοντας στον… πάγο τους πελάτες του. Μετά από 14 χρόνια ολόκληρα χρόνια τα θύματά του κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσω social media και συνειδητοποίησαν πως έγινε παπάς για να… γλιτώσει από τα χρέη του.

«Υπήρχε κινητοποίηση από τους ανθρώπους, οι οποίοι τον εντόπισαν. Έχει καταστρέψει οικογένειες», δήλωσε στο MEGA η ποινικολόγος Ανθούλα Ανάσογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην επιχειρηματίας νυν ιερέας «φέσωσε» τα θύματά του 1 εκατ. ευρώ.

Τα θύματά του κατάφεραν να τον συναντήσουν στο νεκροταφείο, την ώρα που τελούσε κηδεία. Όταν του ζήτησαν τα χρήματά τους πίσω, τότε εκείνος τους είπε να περιμένουν και πως θα τα επιστρέψει σιγά σιγά, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων